Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Oxford landing

In 1958 begon Wyndham Hill-Smith (eigenaar van Yalumba) als wijnmaker met een wijnproject langs de oevers van de Murray rivier in Zuid-Australië.

Duurzaam geproduceerd!

Oxford Landing wijnen kenmerken zich door toegankelijkheid en authenticiteit en laten ‘Down Under’ tot leven komen. Daarnaast worden de wijnen volledig duurzaam geproduceerd.

Historie

Hij zag grote potentie voor de teelt van premium druivensoorten op deze plek. Zo ontstond Oxford Landing. Dat hij het juist heeft ingezien bleek uit het feit dat de afgelopen tien jaar de omvang van de wijngaarden van Oxford Landing verdrievoudigde. Inmiddels is Oxford Landing een belangrijk wijnmerk geworden en wereldwijd verkrijgbaar. Het credo van Oxford Landing is ‘keep it real’.

De invulling van Oxford Landing is: Zaken in het juiste perspectief blijven zien en zich richten op datgene wat echt belangrijk is. Blijven herinneren waar het bedrijf vandaan komt en trots zijn op de oorsprong. Diezelfde ‘roots’ hebben ook de naam van de wijngaard bepaald. Aan de oever van de Murray rivier werd de oude stoomboot ‘The City of Oxford’ voor de laatste keer aangemeerd na vele jaren de rivier te hebben bevaren met passagiers en goederen. Voor die tijd was het de plek waar herders hun schapen lieten grazen, tegenwoordig is het de basis voor de ‘down-to-earth’ wijnmakers die vol trots de wijnen van Oxford Landing produceren.