Ranja

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om verantwoord te genieten op het terras. Bent u op zoek naar een dorstlesser waar ook uw allerkleinste gasten blij van worden? Ga dan voor Ranja Fruitmix Aardbei & Framboos. Ranja wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten, en is niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens verantwoord. Ranja, daar word je vrolijk van ja!
Word ook klant van De Klok Dranken

Perfect voor uw kleinste gasten

Ranja Fruitmix aardbei & framboos is een koolzuurvrije drank op basis van water en natuurlijk vruchtensap. Het drankje bevat geen kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen, bevat slechts 19 kcal per 100ml en bovenal een heerlijke smaak. Wist u dat Ranja Fruitmix 40% minder suiker bevat dan bijvoorbeeld chocolademelk of appelsap?

 

Een lekkere en verantwoorde dorstlesser

Sinds 1921 maakt Ranja al heerlijke vruchtensiropen waar heel Nederland van geniet. In 2015 is Ranja weliswaar in een nieuw jasje gestoken, maar bij Ranja staat smaak nog altijd op nummer 1. Ranja gelooft dat de natuur de beste smaakmaker is, en daarom worden de producten van Ranja gemaakt met natuurlijke ingredienten. Een glas Ranja is dan ook niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens verantwoord!

Ranja, daar word je vrolijk van ja!