Opening nieuw distributiecentrum in Almere

VLEUGELS VOOR JE BAROMZET

Red Bull Energy Drink, Sugarfree & Red Edition zijn de perfecte kickstarters voor elke avond. Red Bull is het meest verkochte blikje energiedrank in Nederland. Van sportkantines tot horeca en foodservice, Red Bull geeft vleugels aan je assortiment & omzet. Duizenden horeca zaken gingen je voor. Kies jij ook voor vleugels?

Waarom Red Bull binnen horeca?

  • Red Bull is een functionele drank die vleugels geeft wanneer jij ze nodig hebt 

  • De behoefte naar energie tijdens feesten & socializen is groot. 61% van de consumenten geeft aan dat ze Red Bull drinken voor een energieboost. Daarnaast zorgt Red Bull ervoor dat de klant langer in de outlet blijft.

  • De trend richting bewuste consumptie blijft toenemen. De groei binnen frisdranken wordt gedreven door functionele dranken - De consument is namelijk steeds meer opzoek naar dranken met een functie. 

  • Red Bull Sugarfree is onze laag calorische, suikervrije variant naast onze reguliere smaak & is ideaal voor de momenten waarop de consument al is voorzien van de benodigde suikers.

  • Red Bull is perfect om mee te varieren. Red Bull is een uitstekende mixer en de verschillende Red Bull smaken (zoals de Red Bull Red Edition met watermeloensmaak) kunnen worden gebruikt om unieke, kenmerkende drankjes te creëren (met of zonder alcohol).