Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Red Bull geeft vleugels...

Wil jij ook vleugels geven aan de sporters op jouw club? Red Bull Energy Drink is speciaal ontwikkeld voor momenten waarop je meer wilt presteren, zoals tijdens het sporten. Van tennis tot aan schaatsen, voetbal en hockey, Red Bull zorgt dat sporters de juiste vleugels hebben om het beste uit zichzelf te halen.

... aan Atleten.

Red Bull geeft al jarenlang vleugels aan teams en atleten. Van tennis tot aan schaatsen, voetbal en hockey, Red Bull zorgt dat sporters de juiste vleugels hebben om het beste uit zichzelf te halen. Een van de bekendste voorbeeld is misschien wel onze eigen Max Verstappen, die toen hij als kind nog in de kart reed al onder de vleugels van Red Bull werd genomen en dit jaar op koers is om kampioen te worden. Meer weten over de atleten van Red Bull? Check het hier! 

Drink bewust bij fysieke of mentale inspanning.

Red Bull Energy Drink is speciaal ontwikkeld voor momenten waarop je meer wilt presteren, zoals tijdens het sporten of werk. Wist je dat…

  • De hoeveelheid cafeïne in een blikje Red Bull vergelijkbaar is met één kopje koffie: 32mg per 100ml?
  • In Red Bull 11 gram suiker zit per 100ml? Vergelijkbaar met de hoeveelheid suiker in jus d’orange.
  • Naast het bekende donderblauw/zilveren blikje er ook suikervrije varianten beschikbaar zijn? 100% vleugels, 0% suiker.

Meer weten over de smaken van Red Bull? Lees hier

Een blikje heeft meer dan één leven.

Duurzaamheid is altijd al onderdeel geweest van het DNA van Red Bull: dit betekent dat we ons focussen op geschikte verpakkingen en blikjes én Op het verminderen van CO2-uitstoot en energieverbruik bij de productie en transport. Elk van onze aluminium blikjes is 100% recyclebaar. Gooi de blikjes daarom in de prullenbak om de recyclingcyclus te starten.

Meer weten over Red Bull en recycling? Kijk hier!