Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Rivella

Rivella is dé unieke, lekkere, lichtsprankelende frisdrank met natuurlijke ingrediënten. Met slechts 5 kcal per 100ml is Rivella dé lekkere en verantwoorde keuze van Nederland. Bestel nu Rivella en laat uw gasten verantwoord en naturel genieten!

De oorsprong

Rivella heeft een lange, rijke historie waar zij (met recht) trots op zijn. Rivella is van oorsprong een Zwitsers merk en werd in 1957 voor het eerst in Nederland gedronken. In 1958 introduceert Rivella Europa's eerste suikervrije frisdrank in de Friese restaurants en supermarkten. Vandaag de dag heeft Rivella nog steeds veel trouwe liefhebbers in het Noorden, maar ook in de rest van het land. 

Geheim recept

Het recept van Rivella is geheim; maar wat we wel kunnen vertellen is dat Rivella gemaakt wordt op basis van melkserum. Melkserum is het gezonde bijproduct van melk en is een belangrijk ingrediënt dat bijdraagt aan het naturelle karakter van Rivella. Vervolgens wordt hier een mix van kruiden en vruchtenextracten aan toegevoegd wat resulteert in de vertrouwde en verfrissende Rivella smaak.

Dé lekkere en verantwoorde keuze!