Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Rocketshot Orange Star

Heb jij altijd al een drankje willen hebben waarmee je alle kanten op kunt? Dan is Rocketshot Orange Star echt iets voor jou! De meest populaire cocktail van dit moment is natuurlijk de Pornstar Martini, vanaf nu ook als shot verkrijgbaar. Serveer hem als shot ijskoud of maak er een heerlijke cocktail van.

Rocketshot Orange Star

De meest populaire cocktail van dit moment is natuurlijk de Pornstar Martini. Megalekker dus, dat deze nu ook voortaan te shotten is!

Met een Rocketshotje Orange Star shine jij direct als een echte ster, want de ingrediënten zijn verser dan vers. Zo jumpen de limoenen van de boom, zo rechtstreeks je glas in. De passievruchten hebben alleen maar star quality en de wodka vliegt als een raket zo van de ketel, hoppa in je shot.

Rocketshot Orange Star is een Nederlandse shot likeur. De likeur wordt gemaakt op basis wodka, waar verschillende ingrediënten aan worden toegevoegd. Hierdoor onstaat een likeur met de smaak van een Pornstar Martini. Je kunt hem het beste als shot drinken, maar kan ook zeker puur met ijs worden gedronken. Rocketshot Orange Star heeft een alcoholpercentage van 14,7%.