Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Fruitage by Rodenbach

Ontdek de verrassende verfrissing van Fruitage by Rodenbach: een zachtzuur doordrinkbaar fruitbier. Een echte dorstlesser met enkel natuurlijke ingrediënten. Op smaak gebracht door het toevoegen van ijsblokjes, een schijfje limoen en een blaadje munt: hét perfecte cocktail alternatief! Om van te genieten en je dorst te lessen.

Zomerse dorstlesser

Fruitbieren zijn in trek en er zijn meer varianten zomerbier dan ooit. Fruitage by Rodenbach is een verrassend verfrissend fruitbier met rode vruchten. Bijzonder aan dit frisse bier is dat het gebrouwen is met 100% natuurlijke ingrediënten en geen kunstmatige toevoegingen bevat. Een echte dorstlesser met een frisse zoetzure smaak en een alcoholpercentage van 3,9%. Perfect voor in de zomer op het terras dus! Door Fruitage by Rodenbach op de juiste manier te presenteren en te serveren draag je als horecaondernemer bij aan het vrolijke gevoel dat past bij een zomers terras. Serveer Fruitage by Rodenbach bijvoorbeeld in het prachtige aperitiefglas met rode voet. Perfectly served met ijsblokjes, een schijfje limoen en een blaadje munt. Zo is het bier niet alleen verfrissend en dorstlessend, maar is het ook een eyecatcher op tafel.

Bij het proeven van Fruitage by Rodenbach komt de ware complexiteit van dit bier naar voren. De eerste indruk is een aangename sprankeling van fruitige zoetheid op de tong, gevolgd door de diepere, meer complexe smaaklagen van het traditionele roodbruine bier. De fruitige tonen blijven aanwezig gedurende het drinken, maar worden nooit overweldigend; ze vormen eerder een aanvulling op de subtiele zurigheid en het lichte moutige karakter van het bier. Met de natuurlijke fruitige smaken, verfrissende karakter en ambachtelijke vakmanschap is Fruitage by Rodenbach een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets nieuws en opwindends. Of je nu een bierliefhebber bent op zoek naar iets nieuws of een cocktailfan die iets anders wil proberen, Fruitage by Rodenbach biedt een unieke en verfrissende ervaring die je niet mag missen. Schenk een glas in, proost en ontdek de wereld van Fruitage!