Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Royal Bliss: Niet zomaar je alledaagse tonic

Ontdek Royal Bliss: verrassende smaken met een botanische twist. De zes varianten, waaronder Signature Tonic Water, Ginger Ale en Pink Aromatic Berry, smaken zowel heerlijk puur als fantastisch in de mix. Bovendien passen de flesjes naadloos in de rode Coca-Cola krat. Gemak en veelzijdigheid in één dus!

Verassende smaken met een botanische twist

Royal Bliss onderscheidt zich met zijn natuurlijke smaken en de botanische en fruitige twist die elke slok uniek maakt. De Signature Tonic Water heeft bijvoorbeeld een verrassende twist van yuzu en kardemom en de Ginger Ale bevat een vleugje rozemarijn. De veelzijdigheid van Royal Bliss komt tot uiting in de mogelijkheid om het puur te drinken, maar ook om te schitteren in mocktails en cocktails. Dat is Royal Bliss - waar genot en veelzijdigheid samenkomen.  

Praktisch gemak ontmoet creatieve vrijheid voor horecaprofessionals. De herbruikbare fles van Royal Bliss past namelijk naadloos in de rode Coca-Cola krat, waardoor het logistieke proces soepeler verloopt. Bovendien kunnen met één flesje drie verschillende serves worden gecreëerd: puur, mocktail en cocktail. Een win-win voor degenen die streven naar efficiëntie zonder in te leveren op kwaliteit.  

Niet zomaar je alledaagse tonic

Elk flesje Royal Bliss van 200 ml bevat eindeloos veel sensaties, zodat iedereen Royal Bliss anders ervaart. De Royal bliss range bestaat uit 6 verschillende varianten:

Signature tonic water 

Met een vleugje yuzu en kardemom. Een klassieke verfrissende tonic met een gemiddelde tot hoge bitterheid, met een vleugje kinine en bittere citrusaroma’s zoals sinaasappel, grapefruit en yuzu. 

Perfect gecombineerd met: 

Gin (citrus, spicy, classic), Vodka 

 

Ginger ale 

Met een vleugje rozemarijn. Een elegante ginger ale met een goede balans tussen zuurheid en zoetheid. De smaak is licht maar omhult het gehemelte met tonen van zoete gember, citrusnoten en harsachtige kruidige tonen. 

Perfect gecombineerd met: 

Dark Spirits (Donkere rum, Whisky, Tequila, Calvados/Brandy) 

 

Pink aromatic berry 

Met een vleugje rood fruit en jasmijn. Dit is een verfrissende bessenmixer met een rijke mix van donkere bessen en cassistonen, met rode bessen, tropisch fruit en teenvruchten, met een bloemige nasmaak die doet denken aan jasmijn en viooltjes. 

Perfect gecombineerd met: 

Wodka, Gin (pink/rosé, bloemig), Blended Whisky 

 

Tonic water 

Met een vleugje citroen, limoen en citroengras. Deze tonic is elegant op het gehemelte, met een goede balans tussen zuurheid, zoetheid en lage bitterheid. De smaak is intens en verfrissend, met centrale tonen van groengele citrus zoals limoen en citroengras, aangevuld met enkele houtachtige tonen van kininebast en zoethoutstok. 

Perfect gecombineerd met: 

Gin (citrus, aromatic,classic), Vodka 

 

Ginger beer 

Met een vleugje oranjebloesem. Een frisse ginger beer met tonen van citrusachtige gember en een achtergrond van aardse smaken gecombineerd met citroengras en verse citroen en limoen. 

Perfect gecombineerd met: 

Vodka, Gin, Whisky, Donkere Rum, Bourbon 


Bitter lemon 

Met een vleugje lavendel. Een rijke, uitgebalanceerde bitter lemon vol met pittige citroensmaken, waaronder citroensap, bittere citroencurd,limoen en hints van lavendel en aromatische bloemen, gember en citroengras. 

Perfect gecombineerd met: 

Gin, Vodka