Royal Club, spannender dan gewoon fris!

Al sinds 1939 is Royal Club dé frisdrank voor volwassenen. Royal Club biedt uw gasten kwaliteit en biedt een variatie aan allerlei smaken, allemaal net iets spannender! Royal Club is de perfecte toevoeging aan uw assortiment, waarom? - Royal Club is de nr. 1 binnen het volwassen drank segment. - De Royal Club mocktails perfect inspelen op de groeiende 0,0% alcohol trend. - Het is de ideale mixer voor bij Gin-Tonics, Moscow Mules en Wodka Bitter Lemon.
Word ook klant van De Klok Dranken

Het merk Royal Club

Royal Club is de uitgesproken tegenhanger van onverschillig gekozen doorsnee-drankjes. Ga dus niet op de automatische piloot voor een middle-of-the-road frisdrank, maar kies voor Royal Club! You are what you choose, don’t be a boring drink.

Wat is Royal Club?

Een koel glas Royal Club is altijd lekker én verrassend verfrissend. Royal Club heeft een spannende smaak voor ieder moment. Of het nou om een Royal Club Classic als Bitter Lemon of Ginger Ale gaat, of één van de heerlijke fruitige smaken. Royal Club raakt u, iedere keer weer! Dat maakt Royal Club net iets spannender dan fris!

Royal Club Mocktails

Een Mocktail is een alcoholvrij cocktail. Royal Club geeft hier zijn eigen draai aan. Klik hier voor drie simpele en snelle Royal Club Mocktails!

Royal Club Natural Soda

In 1939 maakte Royal Club z’n allereerste flesje frisdrank. Dit heeft ze geïnspireerd om een nieuw recept te ontwikkelen, met als basis het natuurlijke karakter van onze oorspronkelijke frisdranken. Bijna 80 jaar later gaan ze terug naar de bron met 1939 Natural Soda. Gemaakt met puur water en fruitsap. 1939 Natural Soda is gemaakt met zacht bruisend koolzuur voor een volwassen smaak en bevat minder suiker, slechts 19kcal calorieën per 100 ml. Royal club 1939 Natural Soda is verkrijgbaar in de smaken Blood Orange & Ginger, Wild Berries & Mint en Fresh Lemon & Cucumber