Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Royal Bliss: De Premium Mixer

De mixers van Royal Bliss zijn complex maar genuanceerd van smaak. Met meer dan veertig geur- en smaaknuances is Royal Bliss een bijzonder veelzijdige mixer met eindeloos veel mogelijkheden. Serveer in een handomdraai een unieke smaakbeleving.

Een range complexe en veelzijdige mixers

Creatief, genuanceerd, veelzijdig en geïnspireerd op de laatste trends in mixology. Royal Bliss is speciaal ontwikkeld in samenwerking met professionele bartenders en beschikt over een range van 5 premium mixers welke elke spirit op een voetstuk plaatsen. De varianten zijn toegankelijk, maar ook complex: ze hebben vele goed gebalanceerde smaaknuances waarmee bartenders hun eigen creatieve meesterwerk kunnen ontwikkelen. Zo bereid je in een handomdraai veelzijdige mixers, maar ze kunnen ook puur geserveerd worden. 

 

RB-Banner-de-Klok-Paginabreed-793x250px-v1

Range van 5 premium mixers

Elk flesje Royal Bliss van 200 ml bevat eindeloos veel sensaties, zodat iedereen Royal Bliss anders ervaart. De Royal bliss range bestaat uit 5 verschillende premium mixers:

- Royal Bliss creative tonic water: Een verfrissende tonic met een minder bittere smaak en een vleuge groene citrus

- Royal Bliss vibrant yuzu tonic water: Een klassieke tonic met een intensere, bittere smaak en een vleugje yuzu en oranje citrus.

- Royal Bliss ginger beer: Een verfrissende mixer met citrus-en gembersmaak

- Royal Bliss bohemian berry sensation: Een zoete en verfrissende mixer met een vleugje rood fruit, passievrucht en perzik.

- Royal Bliss irreverent ginger ale: Een heerlijke balans van smaken tussen kruiden, eucalyptus en gember.

Ontdek het Wheel of Flavour

Het Wheel of Flavour is de ultieme gids om de perfecte mix van Royal Bliss en spirit te vinden. Met behulp van smaakexperts zijn combinaties gemaakt van de 5 premium mixers en diverse soorten spirits. Zo kun je de perfecte mix maken die past bij de smaak die je zoekt. Verken de mogelijkheden met het Wheel of Flavour en serveer in een handomdraai een heerlijke cocktail!

Bekijk het Wheel of Flavour hier