Irresistible – Pure – Tradition

Santocci Limoncello wordt gemaakt volgens een oud familierecept. Het wordt al generaties lang op dezelfde manier gemaakt, zonder toevoegingen van kunstmatige smaak-, geur- en/of kleurstoffen. Santocci is altijd bij de kern en de traditie van de limoncello gebleven, en dat zullen ze altijd blijven doen. De puurheid van de met zorg en liefde geselecteerde citroenen, proef je terug in ieder Santocci moment. 

Santocci in de mix – de perfecte metgezel voor een zonnige dag

Trakteer gasten op een zomerse traktatie met een verfrissende Santocci & Tonic. Door de verfijnde bruis van Franklin & Sons Indian Tonic komt de Santocci Limoncello helemaal tot haar recht. De levendige smaak van Italiaanse citroenen maakt het een eenvoudige maar onweerstaanbare mix welke iedereen zal verassen. Garneer met een schijfje citroen en een blaadje munt.  

Of wat dacht je van een Santocci Limoncello Spritz? Een zomerhit om je vingers bij af te likken! Schenk hiervoor 3 delen prosecco, 2 delen Franklin & Sons Soda Water en 1 deel Santocci Limoncello in een spritz glas (of wijnglas of Copa glas). Een heerlijke aperitivo op een zomerse dag.  

Meer inspiratie nodig? Klik hier voor heerlijke cocktailrecepten en gerechten.