Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Vier de lente met limoncello van Santocci

De vogels beginnen weer te fluiten, de temperatuur begint op te lopen en de dagen worden langer. Kortom, alle seinen staan op groen voor een grandioze lente! Hierbij mag de overheerlijke limoncello van Santocci natuurlijk niet ontbreken.

Santocci Limoncello: Traditie – Balans - Onweerstaanbaar

Santocci Limoncello wordt gemaakt volgens een oud familierecept. Het wordt al generaties lang op dezelfde manier gemaakt, zonder toevoegingen van kunstmatige smaak-, geur- en/of kleurstoffen. Santocci is altijd bij de kern en de traditie van de limoncello gebleven, en dat zullen ze altijd blijven doen. De puurheid van de met zorg en liefde geselecteerde citroenen, proef je terug in ieder Santocci moment. Heerlijk als aperitief of digestief tijdens een warme dag, maar ook ’s winters is de vloeiende en heerlijke smaak van Santocci een belevenis wanneer deze wordt geserveerd bij een mooie kop espresso.

Santocci & Tonic, de verrassend frisse cocktail!

De limoncello van Santocci kenmerkt zich door zijn uitgelezen balans. De zuurtegraad van de citroenschil die wordt gebruikt, in combinatie met het zoet van de natuurlijke suikers en de juiste balans van de alcohol, resulteert in een unieke en onderscheidende vloeiende smaak. Santocci wordt nog steeds volgens een generaties oud familierecept met veel liefde gemaakt. De puurheid van de met zorg en liefde geselecteerde citroenen, proef je terug in ieder Santocci moment. Puur of in één cocktail. De mogelijkheden met limoncello van Santocci zijn oneindig. Niet alleen in de lente kun je genieten van Santocci. Maar ook op warme zomerdagen of koude winterdagen is het heerlijk als aperitief of digestief. Santocci bewaar je het best in het vriesvak, en serveer je in borrelglaasjes die ook in het vriesvak worden bewaard. Zo koud als Santocci wordt geserveerd, zo onweerstaanbaar zul je de smaak ervaren.

Indruk maken tijdens een feestje? Dan is een cocktail Santocci & Tonic het perfecte idee!

Wat heb je daarvoor nodig?

  • 20 ml Santocci limoncello
  • 90 ml premium tonic.
  • Een schijfje citroen of een takje munt

Hoe maak je het?

  1. Vul een mooi tumbler glas met ijs.
  2. Voeg 20ml Santocci limoncello toe en vul het glas verder met 90ml premium tonic.
  3. Garneer met een schijfje citroen of een takje munt
  4. Het grote genieten kan beginnen!

Bijbehorende Artikelen