Word ook klant van De Klok Dranken

Scheldebrouwerij

Belgisch bier dat nooit verveelt en nooit teleurstelt, daar zijn ze goed in bij Scheldebrouwerij. Met een breed pallet aan karaktervolle speciaalbieren zijn zij de ideale brouwerij voor iedere horecaondernemer. Van dubbel tot tripel, van wit tot stout, voor iedere dorst en voor ieder seizoen een passend bier. Verras uw gasten met Belgisch bier van topniveau!

Klassieke smaken

Al sinds 1994 brouwen deze craft brewers van het eerste uur met veel gevoel en gezond verstand bier voor wie écht van bier houdt. Iedere slok komt uit hun eigen, ambitieuze brouwerij in Vlaanderen. Hier wordt sinds 2008 met bezieling gewerkt om voor elk wat nats te brouwen. Klassieke smaken, met een mespuntje moderniteit.

Bier in balans

Bij Scheldebrouwerij worden nooit de extremen opgezocht, maar staat het toverwoord balans altijd hoog in het vaandel. Hierdoor kunt u met gemak en succes al uw gasten van heerlijk bier bedienen. Met maar liefst acht vaste bieren op fles én fust wordt een breed publiek bereikt, van de beginnende liefhebber tot de doorgewinterde kenner. Het vaste assortiment wordt vaak nog eens tijdelijk uitgebreid met eenmalige Schelde Specials: bierige uitspattingen van de bevlogen brouwers. Deze zijn altijd een aanwinst op uw tijdelijke bierkaart.

Het puurste resultaat

Scheldebrouwerij blijft trouw aan tradities, maar is voortdurend op zoek naar het perfecte evenwicht tussen nostalgisch en vernieuwend, bescheiden en brutaal. Door bewust niet te filteren, niet te pasteuriseren en met hergisting op de fles streeft men naar het puurste resultaat.

Laat ze smaken!

Bier in balans