Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Hoppige zaligheden uit Vlaanderen

Wat gebeurt er als je Belgische traditie verrijkt met een mespuntje modern? Dan krijg je subliem en verbluffend speciaalbier. Neem de Hopruiter; in de basis een klassieke tripel maar met een flinke vleug hoppigheid. Niet te veel, maar zeker niet te weinig. Bier in balans. Dit is de overtuiging waar Scheldebrouwerij al bijna 30 jaar voor staat.

Hopruiter – Een Tropisch Feestje

Hopruiter (Tropic Tripel 8%) is werkelijk een pareltje in het bierveld. In 2009 door de Scheldebrouwers ontwikkeld voor de Noord-Amerikaanse markt in opdracht van een bevlogen importeur met hart voor Belgisch bier. De wens was een traditionele tripel met een moderne, overzeese dosis hoppigheid. Het resultaat werd een tintelende traktatie, want door het bier zogenoemd te ‘dryhoppen’ kreeg het een exotisch aroma en een fris bittere afdronk.  Een huwelijk van twee bierstijlen welke inmiddels door velen is omarmd.

Krab IPA – Een Dwarse Dorstlesser

Als enige bier uit de vaste lijn van Scheldebrouwerij is Krab niet alleen vanbuiten maar ook vanbinnen getransformeerd. Met een scherper hopprofiel gaat deze crafty Krab inmiddels als Indian pale ale door het leven, bij voorkeur dwars. De Talus hop geeft het bier een frisse bitterheid en zalig aromatische tonen van grapefruit en roos. Krab is een IPA buiten kijf, maar blijft bijzonder toegankelijk wat hem een ideale dorstlesser maakt op menig terras.

Nu verpakt per 12 flessen

Alle Scheldebieren worden nu per 12x33cl verpakt en zijn tevens op fust (20lt) verkrijgbaar. Ben je als ondernemer geïnteresseerd in deze producten, de mogelijkheden en/of wil je een gratis kennismakingsbox aanvragen? Bezoek dan de sales site van Scheldebrouwerij. Verras én verwen jouw gasten met onze uitgebreide line-up die uitblinkt in consistentie en karakter.

Bijbehorende Artikelen