Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Scheldebrouwerij

De juiste keuzes maken, daar draait het al ruim 27 jaar om bij Scheldebrouwerij. Wikken en wegen tot de perfecte balans gevonden is. Bevlogen en met kennis van brouwen staan zij 100% achter al hun bieren. Verras uw gasten met Belgisch bier van topniveau dat internationaal al vaak bekroond werd!

Populair sinds 1994

Hun standvastige filosofie om bieren te brouwen die zowel spannend als toegankelijk zijn, valt al sinds 1994 bij menig bierliefhebber in de smaak. Geen extremen, maar terug naar de basis. Gewoon goed speciaal. Inmiddels wordt dit keurmerk ook internationaal erkend en wint de brouwerij regelmatig prijzen op hoog niveau. Zo ontving hun Zeezuiper vorig jaar de titel Beste Tripel van België en haalde Strandgaper al meerdere malen goud in de categorie licht blond.

Balans is het toverwoord

Bij Scheldebrouwerij worden nooit de extremen opgezocht, maar staat het toverwoord balans altijd op nummer één. Succes gegarandeerd bij al uw gasten die van heerlijk bier houden zonder fratsen. En een feest voor de bediening die de gast niet alleen weet te verrassen maar vooral ook verblijden. Met maar liefst acht vaste bieren op fles én fust wordt een breed publiek bereikt, van de beginnende liefhebber tot de doorgewinterde kenner. Het vaste assortiment wordt vaak nog uitgebreid met eenmalige Schelde Specials, bierige uitstapjes buiten de vaste lijn.

Het puurste resultaat

Scheldebrouwerij blijft trouw aan tradities, maar is voortdurend op zoek naar het perfecte evenwicht tussen nostalgisch en vernieuwend, bescheiden en brutaal. Door bewust niet te filteren, niet te pasteuriseren en met hergisting op de fles streeft men naar het puurste resultaat. Klassieke smaken met een mespuntje modern.

Bekroond Belgisch bier