Josef Drathen Sekt Halbtrocken

Ga knallend het nieuwe jaar in! Hiervoor kunt u natuurlijk kiezen voor een glas Champagne, maar verras uw gasten eens met een Sekt. De Klok Dranken biedt u een mooi alternatief van onze Duitse buren, de Josef Drathen Sekt Halbtrocken. Naast de standaard fles van 0,75L, ook het gemak van 0,20L flesjes.
Word ook klant van De Klok Dranken

De Josef Drathen Sekt Halbtrocken is een zacht mousserende wijn met mooi afgestemde zuren en een fruitig bouquet. Deze mousserende wijn wordt gemaakt in de Sektkellerei van Josef Drathen welke gevestigd is in de Moezelstreek. De moezelstreek kent een uitstekend wijnklimaat en behoort tot de oudste wijnstreken van Duitsland.

En Sekt verrast! De Halbtrocken heeft een klein restzoetje die in balans is met de frisse zuren. Dit maakt de bubbel opwekkend en goed doordrinkbaar.

Het gemak van de kleine fles

  • Voor één glas bubbels een hele fles openmaken is verleden tijd! Uit één flesje kan ruim één glas, biedt dus het piccolo flesje aan voor een iets hogere prijs en verdien gemakkelijk wat extra marge.
  • Liever geen mousserende wijncocktail op uw kaart? Ook daar biedt de kleine fles een oplossing! U heeft veel minder waste en maakt gemakkelijk twee cocktails met één flesje.
  • Altijd de juiste koolzuur in uw glas. Als een grote fles te lang openstaat, gaat de koolzuur verloren. Vaak belanden deze flessen in de keuken, omdat de gast een mooi bubbel hoort te krijgen. Met een kleine fles, altijd de juiste bubbel!  

Bovendien is de sekt van Josef Drathen nu extra scherp geprijsd tot en met 31 december 2019, zolang de voorraad strekt!

Zie hieronder een cocktailtip met mousserende wijn!

 

Amaretto Flirt

Voor deze Amaretto Flirt heeft u nodig:

  • 10 cl sekt
  • 2 cl amaretto
  • 2 cl jus d'orange 
  • ijsblokjes

 

Vul een shaker met ijsblokjes, schenk de amaretto en jus d'orange in de shaker en schud de mix krachtig door elkaar. Schenk de mix met een zeef in een champagneglas en vul het glas aan met de sekt.