SIMPEL & SNEL: BEERBUCKETS

Niks gaat boven de beleving van een tapbiertje op het terras. Maar ook uw assortiment flesbieren verdient een podium. De oplossing? De beerbuckets! De verkoop van beerbuckets is een simpele, snelle maar vooral ook een sfeervolle methode om de omzet van flesbieren een boost te geven. Perfect voor het terras maar ook voor binnen op de stamtafel. Maar waarom de beerbuckets en hoe doe ik dit? De Klok zet het voor u op een rijtje!
Word ook klant van De Klok Dranken
Probeer ook eens beerbuckets op uw terras!

  • Vul de buckets met ijs, de gekozen bieren, een bieropener en serveer met passend glaswerk. Uw gast zal het gevoel krijgen meer waarde voor zijn of haar geld te krijgen.
  • Minder meters maken met meer omzet, een aantal keer heen en weer lopen voor twee glazen of in een keer een grote gevulde emmer op tafel zetten.... Tel uit uw winst!
  • Verkoop de buckets met bijvoorbeeld een 5+1 actie. hiermee creëert u extra volume en uw gast ervaart ook voordeel door één flesje gratis te krijgen.
  • U biedt niet alleen grotere groepen een betere service, maar ook uw andere gasten. Door bij grote groepen een beerbucket aan te bieden, zijn zij langer voorzien van wat te drinken. Zo hoeft u minder vaak naar deze tafel om te kijken. Wat betekent dat er meer tijd onstaat voor het bedienen van uw andere gasten.
  • Bedenk een leuke combideal van diverse zomerse biertjes voor een bundelprijs met bijpassende borrelhapjes en klaar is uw High-Beer!
  • Serveer juist uw zomerse of nieuwe bieren in een bucket om deze bieren een boost en extra beleving te geven!

Meer simpel & snel tips? Klik hier