Menu Zoeken Inloggen

16 november is hij weer in het land, Sinterklaas.

De Sint zal ook dit jaar ongetwijfeld niet stilletjes voorbij de vele buurtverenigingen, sportclubs, cafés en andere horeca gaan. Wie zoet is krijgt lekkers, maar wat voor lekkers zullen ze krijgen? Heeft u alles in huis voor een geslaagd bezoek van de goedheiligman?

Word ook klant van De Klok Dranken

Snoepgoed

Kruidnoten, pepernoten & schuimpjes kunnen niet ontbreken bij een bezoek van de Sint. Zwarte Piet zal zeker wat met zich meenemen maar een eigen voorraad inslaan is zeker geen overbodige luxe. Voor wie geen sinterklaas snoepgoed wil is er natuurlijk ander snoep, chips en borrelnootjes te vinden in ons assortiment.

Dorstig

Naast al het snoepgoed zal er zeker ook wat gedronken moeten worden. De Klok Dranken heeft voor ieder wat lekkers. Denk bijvoorbeeld ook aan (warme)chocomel, frisdrank of ranja voor de kinderen. Tip: Premix ranja fruitmix in de smaak aardbei-framboos. Snel en makkelijk geserveerd.

Voor de ouders

Natuurlijk mogen de ouders niet vergeten worden op dit heerlijk avondje. Probeer eens een Thee Cocktail, of maak een Pumpkin spiced latte. Wilt u liever een glas bier én heeft u geen zin in kruidnoten maar wilt u wel de smaak van speculaaskruiden? Misschien is de Grolsch Winterbok dan iets voor u, gebrouwen met honing, kaneel en speculaaskruiden. De smaak van het najaar in een glas bier. Als alternatief voor dit winterbier is natuurlijk een herfstbok een goede keuze. Wilt u liever een glas wijn dan raden wij u de Viña Pelequen Chardonnay aan. Een wijn met body die tegen het geweld van snoepgoed op kan. Een glas vol tropisch fruit zonder dat het een zware jongen wordt, zeker geschikt als een mooie borrelwijn.

 

Bijbehorende Artikelen