Word ook klant van De Klok Dranken

Skuumkoppe

Texels Skuumkoppe is heerlijk tarwebier met een volle smaak. Het bier heeft tonen van karamel en abrikoos en een romige, licht zoete afdronk. Het voordeel van Skuumkoppe in blik is dat het lekker snel koud wordt, daarnaast is de kwaliteit van speciaalbier in blik net zo fantastisch als in de fles!

Puur, robuust en recht door zee

Texels Skuumkoppe is een bovengistend donker tarwebier, gebrouwen van natuurlijke ingrediënten, waaronder Texelse gerst. Dit speciaalbier dat zijn naam ontleent aan de witte koppen op de golven van de zee, is vol van smaak met hints van karamel en abrikoos en heeft een romige, licht zoete afdronk. Texels Skuumkoppe is een bier dat bij ieder seizoen past. Een bier puur, robuust en recht door zee. Net als Texel zelf.

Over de brouwerij

Midden op het eiland, aan de rand van natuurreservaat De Hoge Berg, daar staat hij, De Texelse brouwerij. De plek waar al sinds jaar en dag speciaalbieren worden gebrouwen. Ambachtelijk en uit natuurlijke ingrediënten, zoals Texelse gerst. Dat echte, dat authentieke, dat maakt dat mensen zeggen: ‘Ja, dit is Texels.’ Twaalf overheerlijke speciaalbieren geroemd om hun volle, romige smaak en geprezen om hun zacht frisse afdronk. Speciaalbier zo puur als het eiland zelf!