Opening nieuw distributiecentrum in Almere

ONTDEK HET GEMAK VAN DRAUGHT COCKTAIL SYSTEEM

Stap in de toekomst van cocktails met het Draught Cocktail systeem van Diageo. Ontdek waarom dit systeem boven de concurrentie uitstijgt: het biedt gemak zonder aanschafkosten en levert ongeëvenaarde kwaliteit en consistentie. Elimineer handmatig shaken en bespaar op kosten terwijl je snelheid en gebruiksgemak behoudt. Cocktailtrends veranderen snel; dit systeem houd je voorop. Jouw nieuwe cocktailavontuur begint hier!

Kies voor het Draught Cocktail systeem in jouw zaak

Ontdek het Draught Cocktail systeem en verken waarom dit systeem boven de concurrentie uitsteekt. De indrukwekkende kostenbesparingen vallen meteen op. Minder tapverlies, geen uitgebreide training van personeel in de fijne kneepjes van cocktailbereiding, wat resulteert in aantrekkelijke winstmarges op het product. Zelfs met minimale ervaring ben je in staat om nauwkeurig en consistent kwalitatieve cocktails te serveren.

Doordat het systeem zo gemakkelijk werkt gaat de handelingssnelheid van het serveren voor een cocktail enorm omhoog. Je hoeft niet vijf ingredienten samen te voegen, maar door een simpele hendel naar beneden te halen serveer je binnen 12 seconden een perfecte cocktail, elke keer weer. Alleen nog garneren en de cocktail is onderweg naar de gast.

Cocktails zijn momenteel een onmisbaar onderdeel van de horecatrends en dit systeem sluit perfect aan bij de groeiende vraag. Snelheid, gebruiksgemak en de voortdurende stijging van de populariteit van cocktails maken het aanbieden ervan op je menukaart essentieel voor zakelijk succes. Maak indruk, verhoog je omzet en bevredig de wens van je gasten met het Draught Cocktail systeem!

Het Draught Cocktail systeem blijft vernieuwen met een continu groeiend cocktail aanbod. Op dit moment kunnen cocktail liefhebbers genieten van de populaire en smaakvolle Smirnoff Passionfruit Martini, Smirnoff Espresso Martini of de verrukkelijke Captain Morgan Strawberry Daquiri. Deze cocktails zijn perfect om in te spelen op de huidige trends en worden gemaakt met de bekende A-merken. Met het Draught Cocktail systeem ben je altijd verzekerd van heerlijke en trendy cocktails!