Opening nieuw distributiecentrum in Almere

NIEUW van Smirnoff, de Raspberry Crush

Smirnoff introduceert een nieuwe flavoured vodka: De Smirnoff Raspberry Crush! De bekende zachte premium vodka van Smirnoff verrijkt met natuurlijke, sappige frambozensmaken: zoet, fruitig en elegant.

NIEUW van Smirnoff, de Raspberry Crush

Smirnoff Raspberry Crush is een nieuwe gearomatiseerde vodka van het merk Smirnoff en heeft een alcoholpercentage van 30% ABV. De vodka is verrijkt met natuurlijke frambozensmaken en wordt vaak gebruikt als basis voor cocktails en longdrinks. Smirnoff Raspberry Crush is geïntroduceerd om consumenten aan te spreken die graag fruitige drankjes en cocktails drinken.

Gearomatiseerde wodka's zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, omdat ze een handige manier bieden om een ​​smaakexplosie toe te voegen aan gemixte drankjes zonder extra ingrediënten te hoeven gebruiken.

Smirnoff Raspberry Crush is een fruitige en verfrissende vodka die vooral in de zomer populair is bij consumenten. De smaak van verse frambozen en citroen zorgt voor een zoet-zure smaakervaring die goed past bij warmere temperaturen en buitenactiviteiten. Het is dan ook geen verrassing dat veel horecaondernemers in Nederland deze vodka aanbieden tijdens de zomermaanden, zowel in cocktails als in mixdrankjes.

Met name beachclubs, terrassen en andere buitenlocaties zijn populair voor de verkoop van Smirnoff Raspberry Crush. De fruitige en zoete smaak van de vodka past goed bij de ontspannen sfeer van deze locaties, en kan worden gebruikt in verschillende cocktails zoals de Raspberry Lemonade, Raspberry Mojito en Raspberry Martini. Ook bij feestjes en evenementen is deze vodka vaak te vinden, omdat het een lekkere en verfrissende drankoptie biedt die goed past bij zomerse feestjes en gatherings. Bestel nu!