Solas wijnen

Als ‘Frans-Iers’ koppel hebben Laurent en Neasa het beste van beide landen weten te combineren. Solas is Iers voor ‘licht’ en oud Frans voor ‘vreugde, plezier of genieten’. Ofwel een synoniem voor het huwelijk tussen Laurent en Neasa.
Word ook klant van De Klok Dranken

Kenmerkende wijnen

Daarnaast zegt de betekenis van Solas precies wat de wijnen zijn: licht en plezierig. De wijnen reflecteren de zuiverheid, balans en vriendelijke wijze waarop Laurent Miquel de wijnen karakter geeft. Ze eren verschillende (iconische) regionen in zowel Zuid-Frankrijk als Ierland. De kenmerkende signatuur van Laurent is samen met de Ierse spirit van Neasa in een fles gegoten.

De Solas serie biedt voor elk wat wils!

. Puur, balans en karakter: Solas Chardonnay. Een bourgondische stijl met rijk eiken en frisse mineraliteit.

. Perzik, abrikoos, exotische aroma’s en een hint van amandel? Dan kies je voor de Solas Viognier die goed combineert met gerechten.

. Een bloemige witte wijn meer jouw smaak? Solas Grenache Blanc is zo’n wijn. Fruit en bloemen staan centraal wat het een elegante en frisse witte wijn maakt.

. Zin in traditionele charcuterie of Bouillabaisse? Kies dan voor de Solas Pinot Noir! Kersen, framboos en zwarte bessen proef je, wat je ruikt? Rozemarijn en een hint van Indiase kruidenthee.