SONNEMA BERENBURG

Bij Sonnema maken ze met trots en passie Sonnema Berenburg volgens dezelfde geheime receptuur die Fedde Sonnema gebruikte in 1860. Al sinds 1860 wordt het oorspronkelijke Berenburg recept gebruikt en dit zal ook altijd blijven gebeuren! Door de stevige bite is Sonnema Berenburg lekker in de mix of als basis voor je cocktail.
Word ook klant van De Klok Dranken

Ook kan Sonnema op andere manieren gedronken worden. Heb je al wel eens een Sonnema Fryske Koffie gehad? Of wat dacht je van de Fryske Kopstoot. En uiteraard niet te vergeten, de Sonnema Sinas en Cola.

Sonnema Fryske koffie 
Bij een ieder wel bekend zijn de Irish Coffee, Spanish Coffee, French  Coffee en Italian Coffee maar ook Sonnema Berenburg smaakt heerlijk in de koffie. Wellicht ken je deze after-dinner drink nog onder de  naam Dokkumer koffie maar tegenwoordig gaat het verder onder de naam Fryske koffie. Probeer het zeker eens zelf! Je maakt de Fryske koffie als volgt: Extra tip; roer niet en drink de koffie onder de room vandaan. Doe er een lekker koekje bij, waarbij ons advies is, een Fryske dumke. Op deze manier wordt de Fryske koffie perfect uitgeserveerd!

Hoe te serveren?
Schenk een scheut Sonnema Berenburg in een koffieglas. 
Schenk vervolgens een goede kop koffie.
Maak het af met slagroom en een beetje kandijgruis.

De Fryske kopstoot
Fedde Sonnema, de oprichter was een eigenzinnige man. Die eigenzinnigheid draagt Sonnema Berenburg nog altijd in zich mee. Sonnema geeft een eigen draai aan de klassieke kopstoot, het biertje met een jenever ernaast. Geniet van de Fryske Kopstoot, een biertje met een heerlijke Sonnema Berenburg erbij. 

Sonnema Cola
Door de stevige bite leent Sonnema zich perfect voor de combinatie met cola. In deze mix-verhouding en met een schijfje citroen heb je het ideale drankje te pakken voor een avondje met vrienden thuis of tijdens het stappen. De meest populaire mix is ook verkrijgbaar in blik, ideaal voor op festivals!

Sonnema Sinas
Na de Sonnema Berenburg Cola is voor vele ook de Sonnema Berenburg met sinas een favoriet. Lekker op zijn tijd eens wat anders, probeer eens deze verfrissende mix. Verkrijgbaar in blik maar zelf maken is ook lekker, ons advies: “mix de Sonnema Berenburg met eens met Exota sinaasappel”.