Opening nieuw distributiecentrum in Almere

BELGISCH’ BEST - op vat en fles

Bier in balans is de beloning voor passie, toewijding en hard werken. Ieder brouwsel opnieuw. Wikken en wegen tot de perfecte balans in bierbeleving gevonden is. Dit is de overtuiging waar Scheldebrouwerij al bijna 30 jaar voor staat. Het resultaat? Een robuuste line-up van bieren met een sterk en uniek karakter. Hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

s Werelds Beste Blond

Strandgaper (6,2%) is verkozen tot beste Golden Ale wereldwijd. Deze Style Winner is dan ook de bierificatie van een dagje strand. Fruitig, zonnig en zwoel met een droge afdronk en een subtiele bitterheid. Een doordrinkbare dorstleseer en een gegarandeerd succes op ieder terras. Strandgaper is leverbaar op fles (12x33cl) en vat (20lt).

Hoge lat, lage drempel

In bier streven wij naar perfectie en de ultieme balans tussen uitgesproken en toegankelijk. In relaties met onze klanten geloven wij in diezelfde toegankelijkheid. Samenwerking met een persoonlijke aanpak. Zo doen wij graag zaken. Bier brouwen is óns vakgebied, voor de bevlogen verkoop ervan vertrouwen wij op de expertise van al onze klanten. Elkaar adviseren en enthousiasmeren speelt bij die samenwerking een cruciale rol. Verkoopt u onze speciaalbieren of heeft u interesse? Bezoek onze sales site, ontdek de mogelijkheden en kom (vrijblijvend) met ons in contact.

Laat uw gasten ontdekken en genieten van onze uitgebreide line-up die uitblinkt in consistentie en karakter. De kwaliteit en toegankelijkheid van ons bier wordt visueel omlijst door in het oog springend artwork. Van unieke vilten en tafelkaarten tot taplens en ruiter: Ons gezicht is opvallend, herkenbaar en uitzonderlijk, verkrijgbaar op fles én vat.

Bier in Balans _ Assortiment (1)