Uw vertrouwde horecapartner

Tanqueray Gin

Tanqueray gin werd voor het eerst gedistilleerd in 1830 door Charles Tanqueray in de wijk Bloomsbury in Londen. Charles Tanqueray was een echte pionier, een visionair en toen al een wereldburger. Hij reisde de hele wereld rond op zoek naar de beste ingrediënten voor zijn gins. Veel van zijn recepten die hij toen maakte, worden nu nog of opnieuw uitgegeven. Sinds 2016 is Tanqueray de bestverkochte gin ter wereld!

Wereldse smaken

Tanqueray London Dry Gin
Bartenders choice, een van ‘s werelds meest gedronken gins. Een heldere frisheid en bitterzoete tonen, dankzij het perfecte distillaat van jeneverbes, koriander, engelwortel en zoethout. Perfect in elke gincocktail.
 
Tanqueray NO. Ten
De NO. Ten wordt Handgemaakt in kleine batches met de beste ingrediënten. Een van de weinige gins die verse citrusvruchten aan het distillatieproces toevoegt. De buitengewone, explosieve volle smaak van verse vruchten zoals grapefruit, sinaasappel en limoen kenmerken deze unieke gin. Het is de enige gin die toegevoegd is in de hall of fame van de San Francisco World Sprirts Competition.
 
Tanqueray Rangpur
De zeldzame Indiase Rangpur-limoen is een ingenieuze keuze om Tanqueray Rangpur een uitgesproken en gedurfde en frisse smaak te geven. Met de pittigheid van limoen en gember en de sappigheid van mandarijn is deze gin het best bewaarde geheim van de Brits-Indische traditie.
 
Tanqueray Flor de Sevilla
Tanqueray Flor de Sevilla is geïnspireerd door de originele recepten van Charles Tanqueray en de bitterzoete sinaasappels die in het zonovergoten Sevilla aan de bomen groeien. De oranje gin is heeft een fruitige en pittige smaak, uitgebalanceerd met de 4 ingrediënten van de klassieke London Dry gin: jeneverbes, koriander, engelwortel en zoethout. Tanqueray Flor de Sevilla heeft een fruitig karakter, waarbij zoete en licht bittere notities elkaar balanceren. Deze smaak van de zonovergoten Middellandse Zee is uniek en plezierig. 
 
Tanqueray Blackcurrant Royale
De nieuwe Tanqueray Blackcurrant Royale is een zeer smaakvolle gedistilleerde gin die een statige, mysterieuze flair met zich meebrengt. De gin is geïnspireerd door het Franse erfgoed van Tanqueray en de reizen van Charles Tanqueray in 1840. Tanqueray Blackcurrant Royale is een mix van de vrijmoedigheid, de mysterie en decadentie van Frankrijk in die tijd. Gemaakt met de Tanqueray London Dry Gin als basis met daaraan toegevoegd zoete Franse zwarte bessen en vanillesmaken met een exotische, mysterieuze twist van bloemige tonen. Heerlijk met een premium tonic, zwarte bessen, bramen en een schijfje citroen. Laat de zomer maak komen!

Hello summer, hello T&T

Heerlijk op terras in de zomer met een frisse Tanqueray & Tonic (T&T). Bied uw gasten meer variatie met de wereldse smaken van Tanqueray. Zorg voor meer aanbod in uw (menu)kaart, omschrijf dit met beleving en geef uw gasten de échte T&T ervaring. Zeker in deze tijden is het belangrijk te focussen op margerijke producten. Tanqueray & Tonic hoort op het terras in de zomer en het liefst in een aanlokkelijk copaglas! Dowload deze PDF voor verfrissende T&T recepten en perfect serves!