Opening nieuw distributiecentrum in Almere

TANQUERAY TIME: START JOUW TERRASSEIZOEN IN STIJL!

Maak je terrasseizoen onvergetelijk met Tanqueray! Ontdek de rijke smaken van de verschillende Tanqueray-varianten, waaronder de klassieke London Dry Gin, de zonnige Flor de Sevilla met sinaasappeltonen, de fruitige Blackcurrant Royale, de verfijnde No. Ten, en zelfs de alcoholvrije 0.0% versie. Verwen je gasten met deze premium gins en creëer de perfecte gin-tonicervaring op jouw terras. Proost op een succesvol seizoen met Tanqueray!

Ga voor de T&T op het terras

De T&T (Tanqueray en Tonic) is dé zomerse klassieker die niet mag ontbreken op jouw terras! Met de unieke smaken van Tanqueray gin en de verfrissende bubbel van tonic, is het de perfecte combinatie voor een heerlijke gin-tonicervaring onder de zomerzon. Ontdek de verschillende Tanqueray-varianten en geef jouw gasten een onvergetelijke smaakbeleving! Tanqueray London Dry Gin is de iconische klassieker met een perfect uitgebalanceerde mix van kruidige botanicals, zoals jeneverbes, koriander en engelwortel. Het heeft een heldere en levendige smaak die perfect samengaat met tonic, voor een verfrissende en karaktervolle T&T. Voor een exotische twist is er Tanqueray Flor de Sevilla, gemaakt met zongerijpte Sevillaanse sinaasappels. De gin heeft een heerlijke citrusachtige zoetheid en een subtiel bittertje, waardoor het een perfecte keuze is voor een zomerse T&T met een mediterraan tintje.

 

Op zoek naar een fruitige en elegante optie? Probeer Tanqueray Blackcurrant Royale, met de toevoeging van sappige zwarte bessen en een vleugje vanille. Het resultaat is een gin met een zachte zoetheid en een rijke smaak die perfect harmonieert met tonic, voor een verrassende en verleidelijke T&T. Voor de fijnproevers is er Tanqueray No. Ten, een superpremium gin gemaakt met verse citrusvruchten, jeneverbes, kamillebloemen en andere exotische botanicals. Het heeft een complexe en verfijnde smaak die zich uitstekend leent voor een elegante T&T met een subtiele citruskick. En voor degenen die willen genieten van de heerlijke smaak van gin zonder alcohol, is er Tanqueray 0.0% alc. Deze alcoholvrije gin biedt dezelfde verfijnde smaakervaring als de klassieke Tanqueray, maar zonder de alcohol. Perfect voor gasten die op zoek zijn naar een verantwoorde keuze op het terras.

Maak van jouw terrasseizoen een gin-tonicparadijs met Tanqueray en Tonic. Verwen je gasten met de diverse Tanqueray-varianten en laat ze genieten van de verfrissende en smaakvolle T&T's. Proost op een zomer vol heerlijke gin-tonicmomenten!