Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Texels Zeebries Blond van de Texelse Bierbrouwerij

Daar waar twee zeeën samenkomen in een robuust klimaat, brouwen wij Texels Speciaalbier. Daar ligt ons eiland. Wij zijn trots op ons eiland én ons bekroonde bier. Gebrouwen met ambacht, een goudeerlijke mentaliteit en een dosis eigenzinnigheid. Heerlijk schuimend Texels speciaalbier. Dat gunnen we iedereen!

Texels Zeebries Blond, Blond bier met Zeevenkel

Texels Zeebries Blond is een heerlijk blond bier met een typisch Texelse twist, dankzij de pure ingrediënten en het vleugje zeevenkel. Dat geeft dit bier een aromatisch, zacht kruidig accent. Texels Zeebries Blond is een eigenzinnig en uniek blond bier. Geniet, en waan je op het Texelse strand met een heerlijk verfrissend zeebriesje.

Bijzondere bieren

De Texelse bierbrouwerij brouwt op Texel 12 unieke speciaalbieren. Texels speciaalbier wordt gebrouwen van uitsluitend natuurlijke grondstoffen, waaronder Texelse gerst. Dat maakt al de speciaalbieren tot een puur product van Texel. Bieren met een bijzonder verhaal en een uitgesproken smaak. Met als bekendste prijswinnend bier: de Texels Skuumkoppe. Kijk op www.texels.nl voor meer informatie over onze bieren.