Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Texels Skuumkoppe 0,0 van de Texelse Bierbrouwerij

Daar waar twee zeeën samenkomen in een robuust klimaat, brouwen wij Texels Speciaalbier. Daar ligt ons eiland. Wij zijn trots op ons eiland én ons bekroonde bier. Gebrouwen met ambacht, een goudeerlijke mentaliteit en een dosis eigenzinnigheid. Heerlijk schuimend Texels speciaalbier. Dat gunnen we iedereen!

Texels Skuumkoppe, Karaktervol alcoholvrij tarwebier.

Texels Skuumkoppe 0.0 is een alcoholvrij donker tarwebier, gebrouwen van natuurlijke ingrediënten. Dit speciaalbier dat zijn naam ontleent aan de witte koppen op de golven van de zee, is vol van smaak met hints van karamel en abrikoos en heeft een romige, licht zoete afdronk. Texels Skuumkoppe 0.0 is een bier dat bij ieder seizoen en moment past. Een speciaalbier puur, robuust en recht door zee, net als Texel zelf. Je vertrouwde Texels Skuumkoppe, maar dan alcoholvrij.

Bijzondere bieren

De Texelse bierbrouwerij brouwt op Texel 12 unieke speciaalbieren. Texels speciaalbier wordt gebrouwen van uitsluitend natuurlijke grondstoffen, waaronder Texelse gerst. Dat maakt al de speciaalbieren tot een puur product van Texel. Bieren met een bijzonder verhaal en een uitgesproken smaak. Met als bekendste prijswinnend bier: de Texels Skuumkoppe. Kijk op www.texels.nl voor meer informatie over onze bieren.