Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Texels Bock van de Texelse Bierbrouwerij

Daar waar twee zeeën samenkomen in een robuust klimaat, brouwen wij Texels Speciaalbier. Daar ligt het eiland van de Texelse Bierbrouwerij. Ze zijn trots op hun eiland én het bekroonde bier. Gebrouwen met ambacht, een goudeerlijke mentaliteit en een dosis eigenzinnigheid. Heerlijk schuimend Texels speciaalbier. Dat gunnen we iedereen!

Texels Bock, intens & gebalanceerd herfstbockbier

Texels Bock is al verschillende keren verkozen tot lekkerste en beste bockbier van Nederland. Als het onstuimige herfstseizoen is aangebroken op Texel biedt dit bijzondere speciaalbier een welkom moment van rust. Texels Bock heeft een dieprode kleur en typische karamelsmaak omdat de brouwers gebruik maken van geroosterd gerstemout. De speciale hopsoorten geven een aangenaam ‘bittertje’ in de afdronk.

Bijzondere bieren

De Texelse bierbrouwerij brouwt op Texel 12 unieke speciaalbieren. Texels speciaalbier wordt gebrouwen van uitsluitend natuurlijke grondstoffen, waaronder Texelse gerst. Dat maakt al de speciaalbieren tot een puur product van Texel. Bieren met een bijzonder verhaal en een uitgesproken smaak. Met als bekendste prijswinnend bier: de Texels Skuumkoppe. Kijk op www.texels.nl voor meer informatie over onze bieren.