Opening nieuw distributiecentrum in Almere

The Berry Company Cranberry

Speel in op de snel groeiende populariteit van cranberrysap met The Berry Company Cranberry. De met natuurlijke ingrediënten gemaakte cranberrysappen zijn onmisbaar in veel populaire cocktails. Daarnaast is de cranberrysap ook perfect om zo te drinken, of te serveren in een smoothie. Ontdek de veelzijdigheid van cranberrysap!

The Berry Company

Met als inspiratie superfoods en hun voedzame voordelen, werd The Berry Company opgericht in 2007. Gedreven door de passie voor het creëren van geweldige smaken, worden de cranberrysappen van The Berry Company gemaakt van de beste cranberry's en een vleugje citroensap voor een gebalanceerde smaak.

De beste, natuurlijke ingrediënten

De cranberrysappen worden gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten uit Europa. De sappen zijn verkrijgbaar in 1000 ml Tetra verpakkingen, bevatten maar liefst het sap van 100 cranberry’s per glas en zijn rijk aan antioxidanten. Bij The Berry Company kunt u er zeker van zijn dat de sappen een geweldige uitgebalanceerde smaak hebben en vrij zijn van toegevoegde suikers, toegevoegde zoetstoffen of kunstmatige conserveermiddelen.

Veelzijdigheid van cranberrysap

The Berry Company Cranberry is gekoeld natuurlijk het allerlekkerst. De sappen zijn perfect om zo te drinken, bij het ontbijt of de lunch. Daarnaast zijn de sappen ook ideaal om heerlijke cocktails of mocktails mee te maken. Zo wordt cranberrysap onder andere gebruikt in populaire cocktails zoals een heerlijke Cosmopolitan of Sex on The Beach. Verder is het door de friszure smaak ook ideaal om heerlijke smoothies mee te maken! 

Neem voor meer informatie over en mogelijkheden met The Berry Company Cranberrysap contact op met D-drinks via info@d-drinks.nl of 088-1113600. Of bestel direct online bij De Klok Dranken.

Gemaakt met natuurlijke ingrediënten!