The Duchess

Maak kennis met The Duchess, ‘s werelds eerste non-alcoholische gin & tonic met weinig suiker. Vervaardigd met opnieuw gedestilleerde jeneverbessen, heeft de The Duchess de unieke gin & tonic smaak. De smaak is aangevuld met aromatische lagen van lokaal geproduceerde plantaardige producten. Bekijk hieronder drie serveersuggesties.
Word ook klant van De Klok Dranken

Of uw gasten nu moeten rijden of gewoon liever geen alcohol drinken, The Duchess levert een elegante, katervrije verfrissing - altijd en overal.

The Garden Cocktail

De aromatische geuren van vers gesneden rozemarijn en tijm versterken de natuurlijke extracten in The Duchess Greenery. Voeg een scheutje vers citroensap toe aan het glas en u heeft een verkwikkende Duchess-cocktail - ideaal voor een zonnige dag op het terras.

Een scheutje vers citroensap
Verse takjes rozemarijn
Verse takjes tijm
1x fles The Duchess Greenery
Crushed ice

 

The Berry Burst

The Berry Burst is perfect voor de relaxte alcoholvrije drinker en ook nog eens eenvoudig te maken. Voeg een paar frambozen en een takje munt toe aan een glas The Duchess Floral en garneer het glas met een limoenschil.

Frambozen
The Duchess Floral
Munt
Limoenschil

 

The Stargazer

Voeg wat dunne partjes sinaasappelschil toe aan een glas The Duchess Botanical en besprenkel met steranijs zaadjes om de al buitenaardse smaken te bevorderen. Let the magic happen!

Steranijs zaden
The Duchess Botanical
Dun gesneden sinaasappelschil