Theetails

Als mensen van huis zijn, willen ze graag iets onverwachts proberen. Iets dat specialer is dan hun dagelijkse kopje thee. Geef je gasten een speciaal gevoel met deze theecocktails.
Word ook klant van De Klok Dranken

een goede margemaker

Theecocktails zijn een eenvoudige manier om voor uw gast van iets alledaags als een kop thee iets bijzonder te maken. Daarnaast kost het maken van theecocktails naar verhouding weinig tijd en ingrediénten, een goede margemaker dus! De uitzonderlijke smaken van de Lipton Exclusive Selection lenen zich perfect voor het maken van theecocktails.

Zet de cocktailtrend ook dit najaar voort!

Passionate Gin & Tonic

De volle maar evenwichtige, frisse en pittige smaak van Lipton Exclusive Selection Earl Grey, gecombineerd met de zoete en licht scherpe toets van Monin Passion Fruit Siroop, zorgt voor een fruitige rijkdom met een tropische twist. Tonic voegt diepte, sprankel en karakter toe. Gin maakt van dit drankje een adembenemende cocktail. Een umami-rijke tomaat zet de puntjes op de i van deze spectaculaire en felgekleurde smaakbom.

1. Kies uw Lipton smaak:

Kies voor de Exclusive Selection Earl Grey. Laat het piramidezakje thee gedurende 2 a 3 minuten trekken in 100 ml á 100 graden. Voeg 100 gram ijsbokjes toe.

2. De twist:

Voeg 10 ml Monin Passion Fruit Siroop toe wanneer de thee trekt. Werk af met passievrucht, 1 licht geplet takje munt en een half schijfje citroen. Laat het theezakje in het water.

3. Uw eigen versie:

Voeg 1 stukje tomaat en 60 ml Tonic toe. Doe er 15 ml gin bij voor en herfstige Gin & Tonic.

Minty Chocolatea

1. Kies uw Lipton Smaak:

Kies voor de smaak Exclusive Selection Delicate Mint. Laat een piramidezakje thee gedurende 2 tot 3 minuten trekken in 100 ml water (100° C).

2. De twist:

Voeg Monin Chocolate Siroop (20 ml) toe wanneer de thee trekt. Werk af met een takje munt en een schijfje
sinaasappel. Laat het theezakje in het water.

Chai Tea Latte

1. Kies uw Lipton Smaak:

Kies voor de smaak Exclusive Selection English Breakfast. Laat een piramidezakje thee gedurende 2 tot 3 minuten trekken in 100 ml water (100° C).

2. De twist:

Voeg Monin Chaï Tea Siroop (20 ml) toe wanneer de thee trekt. Werk af met een beetje kaneelpoeder en
gestoomde melk. Laat het theezakje in het water.

Caramel Warmth

1. Kies uw Lipton Smaak:

Kies voor de smaak Exclusive Selection Earl Grey. Laat een piramidezakje thee gedurende 2 tot 3 minuten trekken in 100 ml water (100° C).

2. De twist:

Voeg Monin Salted Caramel Siroop (20 ml) toe wanneer de thee trekt. Werk af met een kaneelstokje en een half schijfje
sinaasappel. Laat het theezakje in het water.