Thomas Henry: Virgin Cocktails

De terrastrend van aankomende zomer is without a doubt de virgin cocktail. Very Instagramable drankjes die ook nog eens passen in een healthy lifestyle. Thomas Henry ontwikkelde daarom verschillende virgin cocktials op basis van Thomas Henry Ultimate Grapefruit, Thomas Henry Mystic Mango, Thomas Henry Cherry Blossom en Thomas Henry Ginger beer. Verfrissend, smaakvol en alles behalve saai!
Word ook klant van De Klok Dranken

image.png

 

 

 

Virgin cocktail trend
Een healthy lifestyle en dus wat minderen met de alcohol, is tegenwoordig niet meer enkel voorbehouden aan de fit girls. Niet eerder waren we zo bewust over ons alcoholgebruik en deden er zoveel mensen mee aan Dry January. Voor hen die wel zin hebben in een spannend drankje op het terras of bij het eten, maar dan graag wel even zonder alcohol, is er gelukkig steeds meer keuze op de kaart. Kies de volgende keer ook eens voor een virgin cocktail; dé terrastrend van deze zomer!

Hier vind je virgin cocktail inspiratie:https://flavourselection.nl/virgin-cocktails/cocktails

 

 

 

 

 

image.png

 

Over Thomas Henry

Op 26 oktober 1734 werd Thomas Henry geboren in Wrexham Wales. Thomas was apotheker, een visionair, maar vooral een echte gentleman. Hij slaagde er in 1773 als eerste in om water met koolzuur te verreiken en stond zo aan de wieg van de geboorte van soda water. Deze Thomas is de naamgever geweest voor de frisdrankpioniers van Thomas Henry, dat in 2010 in Berlijn werd opgericht. Thomas Henry biedt een uitgebreide range premium mixers van absolute topklasse. De mixers worden in samenwerking met de beste bartenders ontwikkeld. Thomas Henry’s doel is om mensen zowel voor als achter de bar te inspireren op het gebied van smaak en beleving. De hele range is veganistisch en glutenvrij.