Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Van Moll

Van Moll is gek op bier, daarom brouwen ze het. Ze experimenteren en balanceren, gedurfd, soms ’n tikje gek, maar nooit over het randje. Traditie, kennis en eigenwijsheid met altijd aandacht voor balans. Een vaste core range aan smaakvolle bieren zoals Wanderlust en een wisselend assortiment aan waanzinnige specials.
Boost Your Beer Experience

Van Moll boost je bierbeleving!

Maar… bier draait volgens hen om veel meer dan een gebalanceerde smaak. Het gaat om het prikkelen van al je zintuigen. Daarom geeft Van Moll dezelfde aandacht en toewijding die ze aan onze bieren geven, ook aan alles wat er buiten het glas gebeurt. Zo voegen ze extra ingrediënten toe zoals kunst, muziek, food, film en leuk & leerzaam leesvoer. Om je beleving compleet te maken. Keer op keer.

 

 

 

Boost Your Beer Experience

Wanderlust

Lichtvoetig en fris stapt deze IPA door de wereld. Slechts 0,3% alcohol, maar honderd procent smaak. Hij neemt je mee langs citrusgaarden, hopt langs dennenbomen, plukt wat passievrucht. Wanderlust er nog wel een, geniet van al het moois. Aan hem zal het niet liggen, deze reis gaat nog even door.

Scan de QR-code op het blikje voor meer informatie over alcoholvrij en alcoholarm bier.

 

Boost Your Beer Experience

Doerak

Van Moll hartje IPA. En dan vooral hun eigen Doerak. Een opwekkende bittersweet symphony. Gebrouwen zoals zij ‘m het lekkerst vinden. Licht bitter, maar met een brutale hoeveelheid tropisch fruit. Deze doerak drinkt als muziek in je oren. Lest je dorst, neemt je mee, raakt je vol. Ondeugende charme en met trots onze flagship IPA.

Scan de QR-code op het blikje voor een heerlijk hamburger recept met Doerak! En klik  hier voor de productsheet. 

 

Boost Your Beer Experience

Toewijding

Geen grappen over deze Belgische blonde. Je denkt haar te kennen, maar is dat ook zo? Vertrouwde Waalse charme, gist met spicy pit. Niet per se hip, maar wèl hop. Amerikaanse Belma hop geeft deze blondine een frisfruitige twist. Die zag je niet aankomen, hè? Van Moll wel want het was 't allereerste bier. Gebrouwen met toewijding en vernieuwende eigenwijsheid. De eerste vergeet je nooit. Een dorstlessend blijvertje met karakter om van te houden.

Scan de QR-code op het blikje en ontdek de lekkerste kaas en bier pairings! Of klik hier voor de productsheet.