Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Zon op de tap met Tropical Ralphie en White Mamba!

Two Chefs Brewing is een onafhankelijke brouwerij uit Amsterdam die je wellicht kent van Funky Falcon, maar hun originals line-up biedt nog veel meer mooie bieren! Zo heb je met witbier White Mamba en hoppy weizen Tropical Ralphie twee bieren die zonder moeite de zon achter de wolken vandaag trekken.

Tropical Ralphie en White Mamba zijn zomer ready!

Als voormalig chefs speelt Two Chefs Brewing continu met nieuwe ingrediënten om spannende smaakcombinaties te creëren voor smaakvolle craft bieren. Hun originals line-up is toegankelijk voor iedereen en wordt het hele jaar door gebrouwen worden. Een regenboog van smaken en bierstijlen, voor iedere bierdrinker wat wils!

Tropical Ralphie - Hoppy Weizen - 5.0%
Tropical Ralphie is een hoppy weizen zo tropisch dat het smaakt als een zonnestraal in biervorm en laat zelfs buiten de zomermaanden de zon schijnen. De Tropical Ralphie is als een fruitmand in je glas, vol tropische vruchten met smaken van mango, meloen, passievrucht en aroma’s van banaan. Een exotische Weizen die ultra fris, dorstlessend en doordrinkbaar is.

White Mamba - Witbier - 5.0% 
Sssensssationele sssmaken in een traditioneel tarwebier! De White Mamba kronkelt met specerijen die perfect in balans vloeien en het bier verassend verfrissend maken. Een doordrinkbaar witbier met een smakelijk samenspel tussen kruidigheid, hypnotiserende aroma’s en een licht bittere afdronk met een klein zuurtje. Dit uitzonderlijk witbier is zo fruitig en fris is dat het citrus je glas uit knalt en je het doet smachten naar meer.

Voor het bestellen en meer informatie over de bieren, bekijk de bijbehorende artikelen.