Word ook klant van De Klok Dranken

NIEUW! Two Chefs Brewing

Klassiekers in een nieuw jasje!

GREEN BULLIT

Een klassieke IPA afgeladen met maar liefst zes verschillende hopsoorten waardoor het barst van smaak en heerlijke aroma’s.

BARSTENSVOL smaak!

Type IPA
Hopsoorten Citra, El Dorado, Mosaic, Chinook, Columbus en Cascade
Alcoholpercentage 6.5%
IBU 45
Gebrouwen sinds 2012

Omschrijving
Door de forse lading verschillende soorten hop barst deze IPA van de fruitigheid met een aangename hopbitterheid. Tonen van tropische vruchten, grapefruit en citrus springen naar voren samen met aroma’s van vers gemaaid gras en een bloeiend boeket bloemen. Een IPA met karakter, een volle body en lange maar frisse afdronk om van te smullen.

Klassiekers in een nieuw jasje!

BON CHEF

Deze troebele New England IPA is een allemansvriend! Fris, fruitig en licht-bitter – Bon Chef is een betrouwbare en doodrinkbare dorstlesser voor alle levensgenieters.

Super verfrissend!

Type New England IPA
Hopsoorten Columbus en Azacca hop
Alcoholpercentage 5%
IBU 30

Omschrijving
Bon Chef was gebrouwen als een ode aan de horeca, het is een frisse doordrinker die bij iedereen wel goed in de smaak valt. Het is heerlijk hoppig en goed juicy maar niet te bitter. De Columbus en Azacca hop geven het intense hop aroma’s van passievrucht, citrus en een vleugje grasachtige tonen. Als slot zorgt de romige body voor een fijne zachte afdronk. Daar lust je er nog wel eentje van!