Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Two Chefs Brewing: in balans en hoog op smaak

Two Chefs Brewing, een craft brouwerij die sinds 2012 smaakvolle en toegankelijke bieren brouwt. Ze brouwen bier zoals chefs hun eten bereiden, alles moet in balans zijn en hoog op smaak! De missie is het streven naar perfectie, oftewel een zoektocht naar een ultieme smaakbeleving. Cheers!

Meet the originals!

Funky Falcon - Pale Ale - 5.2%     
De Funky Falcon is een frisse vogel met een licht karakter en aangenaam fruitige body. Dankzij de hop bruist het bier van de citrus- en van citroengras-aroma’s met bloemige tonen en een vleugje grapefruit. Het is een soepele doordrinker, met een subtiel mondgevoel en een licht droge afdronk. Een fris en fleurig bier voor iedereen en voor elke situatie!

Green Bullet – India Pale Ale - 6.5%
Door de forse lading hop barst deze IPA van de fruitigheid, met een aangename hopbitterheid en aroma’s van vers gemaaid gras en een bloeiend boeket bloemen. Een IPA met karakter, met een volle body en lange maar frisse afdronk om van te smullen. 

Bon Chef -  New England Style IPA – 5% 
Deze troebele NEIPA is een allemansvriend! Het bier is fruitig, heeft een romige body, intense hop aroma's, maar niet bitter! Staat het bier koud? Bon Chef! Heb je je vrienden uitgenodigd of heb je je chill pak aan? Bon Chef! Klaar om te genieten? Bon Chef!   

White Mamba - Witbier - 5.0% 
Sssensssationele sssmaken in een traditioneel tarwebier! De White Mamba kronkelt met specerijen die perfect in balans vloeien en het bier verassend verfrissend maken. Een doordrinkbaar witbier met een smakelijk samenspel tussen kruidigheid, hypnotiserende aroma’s en een licht bittere afdronk met een klein zuurtje. Dit uitzonderlijk witbier is zo fruitig en fris is dat het citrus je glas uit knalt en je het doet smachten naar meer.

Voor het bestellen en meer informatie over de (overige) bieren, bekijk de bijbehorende artikelen.