Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Ontdek de bieren van Uiltje Brewing

Het brouwen van de beste Nederlandse bieren is waar ze bij Uiltje breweing naar streven. Elke dag produceren ze het kwaliteitsbier dat iemands dag compleet maakt! Ze streven ernaar om de verbluffende kwaliteit van hun hoppige bier hoog te houden, want de uil heeft een scherpe, compromisloze smaak. Dus ontspan, leun achterover en geniet van het hoppige bier van Uiltje.

Jouw moment van ontsnapping in een gekke, stressvolle wereld

Geef toe, ook jij wordt opgeslokt door day-to-day life. In de drukke weken die voorbij vliegen, ben jij op zoek naar vertier én vrije tijd. Naar momenten die er toe doen. Even alles uit je handen laten kletteren. In dat moment wil je vooral genieten. Van smaak. Van gezelschap. Jezelf even helemaal onderdompelen in een beleving.

Als jij geniet van die heerlijke slok, lacht om ons etiket én kort loskomt van die doordenderende wereld, dan is onze missie geslaagd. Jouw glimlach, door ons bier. Dat is de motivatie. En we begrijpen maar al te goed: daarvoor moeten we je blijven verrassen. Met kakelverse hop-forward bieren én met een heleboel vermaak. Laat je wereld af en toe eens achter voor een Uiltje. In ons universum is geen dag hetzelfde!

uitlje