UITGELICHT: BROUWERIJ JOPEN

Wij geloven; dat de kennis van het verleden en de mogelijkheden van het heden resulteren in de ultieme belevenis.
Word ook klant van De Klok Dranken

UITGELICHT: BROUWERIJ JOPEN

Jopen, Crafting Divine Beer

Jopen is ontstaan vanuit een gedeelde droom om de Haarlemse brouwtraditie in ere te herstellen. Het biermerk heeft met de opening van de Jopenkerk Haarlem (brouwerij, grand café en restaurant) Haarlem weer terug op de kaart gezet als bruisende brouwersstad. Jopen stelt hoge eisen aan kwaliteit en brouwt originele craft bieren, daarbij gebruikmakend van de nieuwste technologische ontwikkelingen en de beste ingrediënten.

Jopen Biertjes

Drie vestigingen

Inmiddels is Jopen drie vestigingen rijker. In de Jopenkerk Haarlem, het Jopen Proeflokaal Waarderpolder en de Jopenkerk Hoofddorp staat liefde voor craft bier en distillaten centraal.

Jopen is klaar voor de toekomst. De divine beers van Jopen vinden zowel nationaal als internationaal hun weg naar liefhebbers. Jopen, van lokaal craft bier naar craft bier van wereldformaat.

De ’’Divine’’ bieren van Jopen

Jopen stelt hoge eisen aan kwaliteit en creëert originele craft bieren, daarbij gebruikmakend van de nieuwste technologische ontwikkelingen en de beste ingrediënten. Balancerend tussen historie en experimenten. Het resultaat: oude en nieuwe klassiekers volgens eeuwenoude en innovatieve recepten. Onderscheidend, authentiek en vol van smaak. Achter ieder bier schuilt een bijzonder verhaal en dat proef je. De vele bekroningen, zowel nationaal als internationaal, vormen het ultieme bewijs.

Wij geloven; dat de kennis van het verleden en de mogelijkheden van het heden resulteren in de ultieme belevenis, Jopen, Crafting Divine Beer.

De lente met: Jopen lentebier

Als het voorjaar in aantocht is, is het tijd voor Jopen Lentebier. Een bovengistend blondje met een ruime dosis Amerikaanse hop en een flinke hand korianderzaad. Deze ingrediënten geven het bier een forse fruitige bitterheid.

Jopen Lentebier is geen meibok, want die zijn dikwijls ondergistend met een plakkerig, zoetig mondgevoel.