UITGELICHT: OEDIPUS BROUWERIJ

Ooit begonnen als thuisbrouwers, brouwt Oedipus nu hectoliters in hun eigen brouwerij, waar ze ook vier dagen in de week zijn geopend met hun taproom en altijd 12 Oedipus bieren op tap hebben.
Word ook klant van De Klok Dranken

Oedipus blijft verassen

Bij Oedipus wordt continue gezocht naar nieuwe smaken. Ze streven naar creatie en innovatie door middel van experimenten met hop, ongebruikelijke combinaties en wilde ingrediënten, om zichzelf en elkaar te kunnen blijven verrassen.

 

image.png

 

Onze bieren

Het doel is om mooie bieren te brouwen en tegelijkertijd een diversiteit van kleuren en smaken te presenteren. Dit gaat verder dan alleen bier bij Oedipus: in alles wat ze doen combineren ze de hele Oedipus wereld - een soort psychedelische trip langs een regenboog van smaken.

De bieren lopen uiteen van toegankelijke Ales tot complexere zure bieren, donkere bieren en uiteraard de prijswinnende tripel Thai Thai. Met hun eigenzinnige naamgeving en visuele identiteit hebben ze een unieke aanwezigheid in de bierwereld.

De andere kijk van Oedipus

Oedipus heeft een open blik en een verwelkomend karakter. Al hun bieren hebben een uitgesproken smaak, een grappige insteek en zetten aan tot nadenken. Zoals bijvoorbeeld de Mama,Polyamorie en de Offline.