Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Upsellen met Tafelwater

Water is water toch...? Daar vergis jij je in. In deze blog leren we je meer over de kunst van het upsellen met tafelwater en de mogelijkheden die dit kan bieden voor jouw zaak.

VERKOOP VAN TAFELWATER

Je herkent het wel: gasten die vragen om kraanwater. Dat is een gemiste kans voor jouw zaak, maar ook voor de gast! Jij kunt hier verandering in brengen! Wist jij dat door het actief aanbieden van tafelwater je omzet tot wel 20% kan verhogen? Wie weet doet het daarnaast ook nog wel wat met je fooi đŸ˜‰

VIJF GOUDEN UPSELLING TIPS

1. Vraag jouw gasten bij het overhandigen van de menukaart of je alvast een fles Chaudfontaine op tafel kan zetten

2. Zie je dat gasten een lege fles op tafel hebben staan? Vraag dan altijd of ze een nieuwe willen

3. Heb jij een grote groep in je restaurant? Een gastvrij idee is om een fles Chaudfontaine aan te bieden. Vaak denken ze hier niet over na dus help je ze een eindje op weg

4. Zet vooraf alvast een ongekoelde fles Chaudfontaine op tafel met een kaartje erom waarop staat dat je via de bediening een gekoelde fles kunt vragen

5. Zorg voor voldoende zichtbaarheid van tafelwater. Zet een mooie fles in het zicht van de gasten en zorg voor voldoende zichtbaarheid op de menukaart

Wil jij jouw team trainen op upselling met tafelwater? Deel dan gemakkelijk en gratis de onderstaande Snelle Skills training!

* Snelle Skills trainingen worden aangeboden door Coca-Cola Europacific Partners