Opening nieuw distributiecentrum in Almere

De lekkerste dorstlessers voor deze zomer!

De terrastafels zijn inmiddels weer opgepoetst en op de bierkaart maken de dikke imperial stouts plaats voor frisse, dorstlessende bieren. Met deze bieren van Van Moll leg je de perfecte basis voor een zonnige zomer!

De lekkerste dorstlessers voor deze zomer!

Van Moll uit Eindhoven ken je misschien van de vele vernieuwende bieren. Innovatieve smaakcombinaties en experimentele hopsoorten. Collabs met vele brouwerijen en een heel vatenpark aan bieren in barrels.. Maar wist je dat Van Moll al jaren een vaste core range heeft van 6 fantastische bieren? Voor het aankomende terrasseizoen lichten we er 3 voor je uit. Stuk voor stuk avontuurlijk en gevaarlijk dorstlessend!

Langharig Tuig

Deze hoppy weizen is verfrissend in de zomer en hartverwarmend in de winter. Tonen van citrus, kruidnagel maar natuurlijk ook banaan zoals een Weizen behoort. Neem maar even uitgebreid de tijd om van deze verfrisser te genieten!

Van Moll - Langharig tuig

Toewijding

Dit is Van Moll’s Blonde ale met vertrouwde Waalse charme en gist met spicy pit. Dat in combinatie met Amerikaanse Belma hop geeft deze blondine een heerlijk subtiele frisfruitige twist.

Van Moll - Toewijding

Wanderlust

Een écht goed alcoholvrij bier mag natuurlijk niet meer ontbreken op je kaart. Deze IPA reist lichtvoetig en fris de wereld rond. Slechts 0,3% alcohol, maar honderd procent smaak. Hij neemt je mee langs citrusgaarden, hopt langs dennenbomen en plukt onderweg ook nog wat passievrucht!

Van Moll - Wanderlust

Laat die zon maar komen!