Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Nieuw in het assortiment: VanDyck, your quality event spirit

Vrijwel alle evenementen werken met een alcoholarme vergunning en er wordt daarom vaak noodgedwongen gewerkt met mixers uit blik. Dit gaat ten koste van de gemiddelde bestedingen per bezoeker. Als alternatief bieden wij een distillaat aan met een alcoholgehalte van 14,9% in de smaken VanDyck Red, VanDyck Gin, VanDyck Vodka en VanDyck Rum. Met een zwakke alcoholvergunning is het toegestaan om met dit alcoholpercentage te werken. Door het aanpassen van de gebruikelijke mengverhouding kan het gewenste alcoholpercentage in een mixer worden gerealiseerd.

Zwak-alcoholische vergunning

Wilt u met een zwak-alcoholische vergunning toch mixers en cocktails schenken? Dat kan nu door het aangepaste alcoholpercentage van VanDyck.

Met VanDyck kunt u in de juiste mengverhouding een mixer met het gebruikelijke alcoholpercentage maken. Een derde deel VanDyck en de mixer heeft een alcoholpercentage van 5%.

Voordelen VanDyck ten opzichte van het werken met premix blikjes

  • Voorkomt statiegeld op de blikjes;

  • Meer combinatiemogelijkheden door te combineren met de aanwezige softdrinks;

  • Betere smaak;

  • Verbindt de naam van de mixer/cocktail met het thema van uw evenement.

Ruimte in koelingen en productietijd

  • Bespaar op ruimte in koelingen;

  • Een mixer is in enkele seconden gemaakt.

Rendement en marge

  • Een mixer/cocktail genereert meer omzet & marge. De marge op een mixer is vaak gelijk aan de marge op 3 bier.

Ons assortiment

VanDyck Red-based

Deze verfrissende en smakelijke rode vodka is gebaseerd op de VanDyck VODKA en bevat sleedoornbessen. Deze premium rode vodka, heeft een lager alcoholpercentage dan de witte vodka en heeft een zoetere smaak. De bessen groeien alleen in het noordelijk halfrond en hebben een zeer hoog gehalte aan fruitzuren, aroma’s en vitamine C.

VanDyck Gin-based

Deze frisse en zeer zachte premium gin is gebaseerd op Nederlandse komkommer en rozen. VanDyck GIN is een droge gin, premium gedistilleerd en aan het einde van het distillatieproces zijn 8 extra kruiden toegevoegd waardoor de VanDyck GIN als zeer smaakvol wordt ervaren. Alle kruiden zijn separaat 4 x gedistilleerd met graanalcohol met een alcoholgehalte van 73%. De volgende kruiden worden toegevoegd tijdens het distillatie proces: kardemom, korianderzaad, angelica, vanille, sinaasappel, limoen, zoethout en iris wortel.

VanDyck Vodka-based

Het is een neutrale premium wodka met een eigen karakter en is gedestilleerd uit de 100% Nederlandse fijnste granen. Door de veelvuldige distillaties produceert VanDyck een premium wodka, welke rond en zacht van smaak is.
De wodka is 6 keer gedistilleerd, daarom is VanDyck VODKA zacht en heeft het een ronde smaak.

VanDyck Rum-based

Het is een bruine rum met vanille, geproduceerd volgens origineel recept, smaakt zacht.
Een rijke, heerlijke  aromatische bruine rum met onderscheidende smaak van amandel en vanille.

SHARE THE MOMENT MET VANDYCK!