VEDETT

Vedett is creatief, niet al te serieus en combineert retro en modern met design.
Word ook klant van De Klok Dranken

Vedett

MEET OUR BEERS

Vedett valt op dankzij de aanwezigheid in de juiste zaken en uitgesproken reclame, zoals de kleurrijke ondersteuning en het personaliseren van het backlabel op het flesje. Het assortiment van Vedett kenmerkt zich in toegankelijke bieren: een premium pilsener, een fris en fruitig witbier, een niet alledaagse IPA en sinds kort is daarbij de laag alcoholhoudende Session IPA met 2,7% alc vol. toegevoegd.

Vedett Extra Blond 

Deze luxe pilsener van Vedett staat voor kwaliteit op een creatieve en rebelse manier. Vedett Extra Blond kenmerkt zich door de aangename droge smaak, gedomineerd door een lichte bitterheid van hop en een vleugje citroen. 5,2% alc. vol.

 Vedett Extra White

Het verrassende Extra witbier van de Vedett familie. De heerlijke frisse smaak met een hint van sinaasappel- en citroenschil geeft het bier een mild bittere afdronk. 4.7% Alc. vol.

 Vedett Extra Ordinary IPA

Vedett IPA is een blond bier met hergisting op de fles. Door het gebruik van unieke hopsoorten is er een mooie smaakbalans ontstaan tussen fruitige toetsen van subtropische citrusvruchten en een waaier aan bloemige en groene, frisse aroma's. Hierdoor verkrijgt het bier een ongeëvenaarde doordrinkbaarheid en dorstlessend karakter. 5.5% alc. vol.

 Vedett Extra Session IPA

Het eerste dat opvalt wanneer je dit gouden, licht troebel bier ruikt, zijn de krachtige, frisse aroma’s van citrus en dennenhars. Het bier heeft een lichtzure aanzet, die zich nadien ontwikkelt tot een frisse bitterheid die lang blijft hangen in de mond. Een echte ervaring voor de smaakpapillen, met niets dat doet vermoeden dat dit bier slecht 2,7% alcohol bevat.