Opening nieuw distributiecentrum in Almere

De Klok Dranken opent nieuw distributiecentrum in Almere

De Klok Dranken begint het nieuwe jaar met een knal. Dé drankengroothandel van Nederland opent in Almere een gloednieuw distributiecentrum. Het nieuwe pand ligt op een strategisch gekozen locatie met een goede bereikbaarheid direct aan de A27 en op slechts 30 minuten afstand van zowel Utrecht als Amsterdam.

Verbeterde positie in Randstad

Milco Alblas, algemeen directeur bij De Klok Dranken: “Wij hebben nationale dekking en zien mogelijkheden om onze marktpositie in Amsterdam en omstreken te verbeteren. Met ons brede én regionale assortiment kunnen wij deze horecarijke regio uitstekend bedienen. Wij beschikken nu over kortere transportlijnen en kunnen ons serviceniveau nog verder verbeteren. Bovendien hebben wij dankzij ons nieuwe distributiecentrum ons assortiment kunnen uitbreiden. Kortom: wij zijn er klaar voor om de komende jaren aanzienlijk te groeien binnen de Randstad.”

Keuze, kennis en service, daar staat De Klok Dranken voor. De nieuwe locatie sluit perfect aan bij haar ambitie tot verdere groei en professionalisering van de horeca- en groothandelsdistributie naar haar relaties. Vanuit de nieuwe infrastructuur levert zij aan haar huidige klanten en kunnen er serieuze stappen worden gezet richting de regio Noord-Holland (Amsterdam) en uiteraard Almere zelf.

 

Kaart Nederland DKD Vestigingen

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is de standaard bij De Klok Dranken. Het dak van het nieuwe distributiecentrum is dan ook volledig voorzien van zonnepanelen om haar eigen energie op te wekken. Tevens verlaagt De Klok Dranken haar CO2-uitstoot aanzienlijk door de strategische ligging in Almere. Naast de ambitie om zoveel als mogelijk energieneutraal te zijn, wordt er ook veel waarde gehecht aan een duurzame relatie met haar klanten.

 

Almere nieuwbouw