Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Viper Hard Seltzer

Viper Hard Seltzer is de nieuwste introductie van Grolsch. Met de introductie van deze licht alcoholische drank wordt ingespeeld op de huidige seltzer trend en wordt tevens een primeur beleefd: het is de eerste hard seltzer in Nederland die naast blik ook in fles verkrijgbaar is. Het drankje draagt de naam ‘Viper’ en heeft de ambitie om de Nederlandse markt te veroveren.

Laag in alcohol, fris van smaak
Viper Hard Seltzer is een heldere, licht alcoholische drank, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het bestaat uit bruiswater, alcohol en een fruitsmaakje. Viper smaakt verfrissend als een sprankelend water met een vleugje limoen- of cranberrysmaak, maar heeft een verrassende ‘bite’ vanwege de aanwezigheid van 4% alcohol.

Viper is beschikbaar in de smaken lime en cranberry. Het drankje bevat geen conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur- of zoetstoffen. Daarnaast bevat Viper ook geen gluten. Hiermee sluit Viper goed aan bij een generatie die bewust wil genieten. Met slechts 96 kcal per flesje of blikje is Viper de ideale keuze voor uw gasten die willen genieten van een alcoholisch drankje, maar ook graag goed voor zichzelf willen zorgen! 

Blik en fles met eigentijds ontwerp
Naast blik kiest Viper ervoor om het product ook in fles aan te bieden. ‘Dit is een bewuste keuze’, vertelt Yara Pelzer. ‘Dit drankje leent zich namelijk uitstekend voor de horeca , waarin de Nederlandse consument relatief vaak uit een glazen flesje consumeert in plaats van een blik. Een sterke positie voor Viper, want er zijn geen grote andere aanbieders met een hard seltzer in fles’.  Viper Hard Seltzer wordt gepresenteerd met de pay-off ‘sparkling water with a bite’. De bite verwijst hierin naar de slang (‘Viper’) - die ook te zien is in het merklogo - en naar de twist die de alcohol aan het bruiswater geeft. 

image     

Perfect serve
  • Stap 1: Vul het glas met ijsblokjes
  • Stap 2: Roer de ijsblokjes en giet het gesmolten water eruit
  • Stap 3: Schenk de gekoelde Viper voorzichtig vanaf de rand in het glas, om het koolzuur te behouden
  • Stap 4: Voeg een limoenschil of -schijfje toe als garnering