Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Flavour selection- Virgin cocktails

Nooit eerder was er zoveel vraag naar alcoholvrije drankjes en virgin cocktails in de Nederlandse horeca. Die trend heeft vooral te maken met het moment en de gezondheidstrend: veel mensen zijn bewust(er) bezig met hun gezondheid of willen in ieder geval de volgende dag fit beginnen.

Interessant voor de ondernemer

Consumenten verlangen nu meer dan ooit naar meer keuze en een groter aanbod van alcoholvrije drankjes in bars en restaurants. Met virgin cocktails kunnen horecaondernemers hen een spannend, bijzonder (en lekker!) drankje aanbieden, zodat klanten niet aangewezen zijn op standaard frisdranken of water. En dat zorgt natuurlijk ook voor een extra omzet potentieel: op alcoholvrije cocktails zitten immers hogere marges dan op frisdrank. Dus tel uit uw winst. 

Damrak Gin speelt hier op in met haar alcoholvrije variant: Damrak 0.0 Virgin. Een heerlijke, innovatieve, non-alcoholische drank met citrustonen van de Curaçao en Valencia sinaasappel en andere natuurlijke botanicals.

Als eerste likeurenmerk speelt Coebergh in op deze trend en is Coebergh 0,0% ontstaan, met dezelfde wilde bessen smaak, maar zonder alcohol. De wilde bessen geven Coebergh 0.0% haar herkenbare smaak en ook de kleur komt goed naar voren in een mooie mix drank.

 Klik hier voor 2 heerlijke 0.0 cocktailrecepten

Damrak 0.0 Virgin Mule

Coebergh 0.0 Soda

Bijbehorende Artikelen