Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Boost je omzet, verras je gasten!

Bij elke bestelling van onze terrastoppers Rivella Original, Rivella Cranberry, Royal Club Ginger Ale, Royal Club Ginger Beer en Ranja Fruitmix maken jouw gasten kans op te gekke uitjes. Direct bij jou op het terras. Elk rondje weer. Bestel deze terrastoppers snel!

Zomerse winactie met 1000 tickets!

Maak een zonnige middag bij jou op het terras nóg leuker. Bij elke bestelling van Rivella Original, Rivella Cranberry, Royal Club Ginger Ale, Royal Club Ginger Beer of Ranja Fruitmix maken jouw gasten met onze winactie kans op twee tickets voor te gekke uitjes. Denk aan AFAS Live, Safaripark Beekse Bergen, Blijdorp, Duinrell en nog veel meer!

Zo werkt het

Je gasten bestellen één van de deelnemende frisdranken. Ze scannen de QR-code op de fles. Even digitaal het flesje draaien en ze zien direct of ze hebben gewonnen.

Fris in de spotlight

Deze mooie winactie ondersteunen met extra zichtbaarheid in jouw zaak? Neem contact op met je Vrumona accountmanager voor het aanvragen van het zomerse promotiepakket, bestaande uit menukaarten(houders), tafelkaarten en posters om je terrasomzet een frisse boost te geven en de actie onder de aandacht te brengen.

Nog geen klant bij ons? Laat hier je gegevens achter en we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.