Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Zeezuiper rots in de branding

Zeezuiper van Scheldebrouwerij is hét klassieke voorbeeld van hun eigen filosofie: Bier in balans. Van niets te veel, en van niets te weinig. Een Belgische tripel die nooit verveelt en nooit teleurstelt. Dit is de overtuiging waar de brouwers al bijna 30 jaar voor staan.

Fors, Fris & Vastberaden

Zeezuiper (8%) is een uitzonderlijke tripel. Deze veelgeprezen en bekroonde klassieker onderscheidt zich door zijn frisdroge afdronk. Dat maakt hem doordrinkbaar en geliefd bij velen. De nestor van Scheldebrouwerij staat al meer dan een kwart eeuw garant voor een volle mond bierplezier en een zalig aroma. Uiteenlopende smaken komen in harmonie bijeen en doen dit bier tot grote hoogte stijgen. Fris droog tot licht zoet met subtiele tonen van koriander, de geur van geel fruit en een verfijnde hopbitterheid, zoals het een echte tripel betaamt. Op en top Belgisch genot!

 

Nieuwe Boeg, Zelfde Koers

Laat uw gasten ontdekken en genieten van deze uitgebreide line-up die uitblinkt in consistentie en karakter. De kwaliteit en toegankelijkheid van het bier wordt visueel omlijst door nieuw, in het oog springend artwork. Van unieke vilten tot tafelkaarten en tapruiters: De nieuwe uitstraling is opvallend en herkenbaar. Heeft u behoefte aan Scheldebrouwerij POS materiaal, laat het ze gerust weten!

De fles verpakkingen (33cl) zijn tegenwoordig verpakt per 12 stuks en vrijwel het gehele assortiment is tevens verkrijgbaar op vat (20lt). Bent u als ondernemer geïnteresseerd in de producten van De Scheldebrouwerij, de diverse mogelijkheden en/of wilt u een gratis kennismakingsbox aanvragen? Bezoek de sales site van Scheldebrouwerij voor impressies, informatie en bij vragen.