Zzysh! De oplossing om uw gasten te laten genieten, glas voor glas.

Wilt u de wijnkaart wel uitbreiden, maar loopt u dan het risico dat er te veel wijnflessen open blijven staan? Wilt u uw gasten wel de keuze geven om meerdere wijnen per glas te bestellen, maar is een wine-by-the-glass systeem niet geschikt voor uw horecazaak? Zzysh biedt u de oplossing!
Word ook klant van De Klok Dranken

Het Zzysh systeem sluit de wijnfles af zodat aroma’s en smaken wekenlang behouden blijven. Het is een innovatieve oplossing die al jaren wordt gebruikt voor het afsluiten van eten. De Zzysh verzegeld de fles nauw waardoor er als het ware een beschermde atmosfeer ontstaat. Het argon gas welke in de cartridges zit, vervangt de zuurstof in de fles en gaat zo de effecten van oxidatie tegen. Elke cartridge kan acht wijnen afsluiten.

Voordelen voor u op een rij;

  • Meerdere (en duurdere) wijnen per glas aanbieden geeft de wijnomzet een mooie boost, tot wel 30% is geen uitzondering.
  • Geen risico om de halve fles weg te moeten gooien wanneer deze niet verkocht wordt, waardoor de derving kostenpost ongewenst toeneemt.
  • De wijn kan nog steeds aan tafel geschonken worden, waardoor de gast de wijnfles kan zien wat zorgt voor een verhoogde beleving.
  • Geen ruimtegebrek achter de bar door grote wine-by-glass systemen.
  • Relatief lage investering door een eenmalige aanschaf van het Starterspakket, eventueel uit te breiden met meerdere closules en het gemak van vijf cartridges per besteleenheid.