Drinkbeker PS Wit 18cl doos 3000st

Drinkbeker PS Wit 18cl       doos 3000st

Artikelnummer 8033415
Categorie Disposables
Sub Categorie Bekers

Deze veelzijdig inzetbare drinkbeker van hoge kwaliteit is bij uitstek geschikt voor koffie, thee, chocolademelk, soepen en andere dranken. De beker kan ook prima worden gebruikt voor koude dranken zoals water, vruchtensap en limonade. Deze Bright drinkbekers zijn aantoonbaar minder milieubelastend dan vergelijkbare drinkbekers uit de markt.

Verantwoord

Omdat bronnen niet onuitputtelijk zijn, is het noodzakelijk om op een verantwoorde manier om te gaan met beschikbare grondstoffen. Daarom verkopen we onder het merk Bright alleen producten die op dat gebied duidelijk beter scoren dan de gemiddelde vergelijkbare producten in de markt. Producenten, groothandels en retailers hebben samen de kracht en de verantwoordelijkheid om ons consumptiegedrag te beïnvloeden. Met Bright dagen we je uit om een verantwoorde keuze te maken.

Levenscyclus

De milieubelasting van de producten van Bright wordt beoordeeld volgens een speciale levenscyclusanalyse: de LCA-methode (Life Cycle Assessment). Hierbij wordt er gekeken naar de volledige levenscyclus van elk product; vanaf het winnen van de grondstoffen, via bewerking, productie en transport tot aan het afvalbeheer. In totaal worden daarbij maar liefst negentien zogeheten milieu-impactfactoren zoals energieverbruik, verzuring, smog en allerlei soorten van vervuiling beoordeeld.

Vragen over dit product? Bel 085 - 0471900