Klantenservice

Om een bestelling te plaatsen heeft u een account nodig. Indien u reeds klant bij ons bent, heeft u per e-mail of per post van ons uw account gegevens ontvangen. Klik hier om een account aan te vragen.
Ja, de website is speciaal ontwikkeld zodat hij goed te bedienen is op de mobiele telefoon of uw tablet. Navigeer op uw mobiele telefoon of tablet naar de url https://www.deklokdranken.nl zoals u ook gewend bent op uw pc. De website zal uw device als zodanig herkennen en de vormgeving automatisch hierop aanpassen.
Geen probleem. U kunt uw wachtwoord direct opnieuw instellen. Per mail ontvangt u een speciale link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen. Klik hier om uw wachtwoord te resetten.
Zoals u van onze bezorgservice gewend bent, is de leverdag en het eventuele tijdstip optimaal met u afgestemd. Wilt u afwijken van deze afspraken, neem dan telefonisch contact met ons op via 085 - 0471900.
Ons assortiment is volledig afgestemd op uw wens. Mocht het toch voorkomen dat een gewenst product niet in ons assortiment zit of niet vindbaar is, dan kunt u dit aangeven tijdens het bestel proces in het veld "opmerking" van het bestel formulier of aanvragen via ons contact formulier. Wilt u toch liever één van onze medewerkers spreken, bel dan met uw persoonlijke De Klok Dranken vestiging. Het telefoonnummer van uw vestiging kunt u vinden aan de rechterzijde op deze pagina.
De Klok Dranken onderscheidt zich onder andere in de optimale logistieke dienstverlening. Onze bezorgservice gaat verder dan alleen uw voordeur. Wij leveren uw bestelling af tot in uw voorraadruimte en nemen ook direct de emballage weer mee. Meer informatie over onze onderscheidende bezorgservice vindt u hier.
 
 
Antwoord niet gevonden?

Heeft u het antwoord niet kunnen vinden? Mail ons of neem telefonisch contact op met onze klantenservice.

Klantenservice

Klantenservice
Technische service
Evenementen

085 - 0471900
053-4833486
0544-760106

Klant worden?
Klant worden

Meld u aan via het formulier klant worden. Wij nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

Onze vestigingen
De Klok Dranken Vestigingen
Groenlo
Bolwerk 5
7141 JM Groenlo
Groningen
Kieler Bocht 43
9723 JA Groningen
Delfgauw
Groothandelsweg 5
2645 EH Delfgauw
Deventer
Teugseweg 9
7418 AM Deventer
Helmond
Grasbeemd 12
5705 DG Helmond