Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Serveer 5 minuten vakantie met Fuze Tea

Fuze Tea is een ijsthee met een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten. Elke smaakvariant is gebaseerd op natuurlijke smaken van thee, fruitsap en kruidenextracten. Serveer jouw gasten deze unieke smaakbeleving het liefst ijskoud.

Fuze Tea Fusions

Fuze Tea is een ijsthee met een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten. Elke fusion smaakvariant is gebaseerd op natuurlijke smaken van thee, fruitsap en kruidenextracten. Alle Fuze Tea dranken zijn gemaakt van duurzaam ingekochte thee. Er zijn vijf smaakvarianten verkrijgbaar in de 200ml horecafles waarvan drie fusions:

  • Fuze Tea green tea mango chamomile is een heerlijke fusie van fijne geïnfuseerde groene theeblaadjes, natuurlijke zoete mango smaak en een vleugje kamille. Deze smaak is caloriearm, gezoet met een combinatie van stevia-extract en bietsuiker
  • Fuze Tea black tea peach hibiscus is een heerlijke fusie van fijne zwarte theeblaadjes gemengd met een vleugje perziksap en hibiscus. Deze smaak is caloriearm, gezoet met een combinatie van stevia-extract en bietsuiker
  • Fuze Tea green tea blueberry lavender no sugar is de meest recente introductie. De perfecte combinatie van groene thee en de heerlijke smaak van blauwe bes en lavendel, zonder koolzuur en suikervrij. Fuze Tea blueberry lavender is de perfecte toevoeging aan jouw assortiment voor gasten die op zoek zijn naar een verfrissende, suikervrije drank.

Fuze Tea Fusion Sfeerbeeld klok (1)

Met Fuze Tea inspelen op drankentrends

Gasten zijn steeds vaker opzoek naar drankjes met weinig of geen suiker, maar ook smaakvariatie en beleving. Met Fuze Tea kan je als ondernemer inspelen op deze groei door een breed assortiment caloriearm of suikervrije dranken aan jouw gasten aan te bieden. Met meer keuze op jouw kaart kan je variatie bieden aan jouw gasten, aankoop frequentie verhogen en nieuwe gasten aantrekken.

Upselling met Fuze Tea
De meeste gasten hebben er geen probleem mee om meer te betalen voor hetzelfde product met een betere service en beleving. Aandacht en suggesties zorgen ervoor dat er meer geld besteed wordt. Zelfs als je alleen een suggestie doet, haal je gemiddeld 57% meer omzet. En wist je dat gasten gemiddeld 15,2% uitgeven voor een perfect geserveerd drankje?

Wil jij jouw team trainen op upselling? Deel dan gemakkelijk en gratis de onderstaande Snelle Skills training!